Webshop

Hoe word het deeg gemaakt?

Onze pizzabollen worden bereid met het beste Napolitaanse bloem en onze ambachtelijke zuurdesem, de kern van hun authentieke smaak. Dankzij de natuurlijke fermentatie van zuurdesem krijgen onze pizzabollen een ongeëvenaarde textuur en diepte die volledig trouw blijft aan de Napolitaanse traditie. Bij Lazzarella maken we alle pizzabollen dagelijks vers en vriezen we ze direct in om de pure kwaliteit en rijke smaak van de zuurdesem te bewaren. Zo geniet u altijd van de perfecte balans tussen gemak en authenticiteit, precies wanneer u dat wilt.

Vers

Bij Lazzarella gebruiken we altijd de verse ingrediënten . dit behoudt de kwaliteit en smaak, zodat u altijd kunt rekenen op een vers product, klaar voor gebruik wanneer u nodig heeft

AVPN

Lazzarella is gecertificeerd met het AVPN keurmerk. AVPN is gewijd aan het beschermen, promoten en behouden van de authentieke Napolitaanse pizzatraditie

Deeg

Onze pizzabollen zijn gemaakt met het beste bloem uit Napels en zuurdesem. Dit zorgt voor een authentieke smaak die trouw blijft aan de Napolitaanse traditie.

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt de levering?

Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden geplaatst, verzenden we dezelfde dag nog. In dat geval kun je je pakket meestal de volgende dag verwachten. Bestellingen die na 16:00 uur binnenkomen, worden de volgende werkdag verwerkt en verzonden. Op zondag verwerken en verzenden we geen bestellingen.

Hoe wordt de bestelling verzonden?

We versturen alle bestellingen via DHL. De pizzabollen worden verpakt in isolerend materiaal om de versheid te garanderen. Hierdoor kunnen de pizzabollen tijdens het transport licht ontdooid aankomen.

Moet ik contact opnemen als ik een grote bestelling wil afnemen?

Ja, als je van plan bent een grote bestelling te plaatsen, is het verstandig om vooraf contact met ons op te nemen. Zo kunnen we samen de beste leveringsopties en eventuele kortingen bespreken.

Verzenden jullie ook naar België?

Ja, we leveren ook bestellingen in België. Houd er rekening mee dat de bezorgtijd voor Belgische adressen mogelijk één dag langer kan zijn dan voor leveringen binnen Nederland.

Hoelang duurt het om een pizza te bakken met jullie pizzabodems?

De baktijd van onze pizzabodems hangt af van de temperatuur en het type oven dat je gebruikt:

– In een pizzaoven bij 450 graden Celsius is de pizza binnen 90 seconden klaar.
– In een kamado (bij een temperatuur van minimaal 300 graden Celsius) duurt het ongeveer 4 minuten.
– In een convectieoven op 250 graden Celsius is de pizza in ongeveer 8 minuten klaar.
* Het is belangrijk om een pizzasteen te gebruiken voor het beste bakresultaat.

Hoe dien ik de pizzabodems te bewaren?

Onze pizzabodems kunnen buiten de koeling bewaard worden dankzij onze innovatieve verpakkingstechniek. Hierdoor blijven ze vers en behouden ze hun kwaliteit en houdbaarheid, zelfs zonder koeling.

Welke ingrediënten zitten er in de pizzabodems?

In de pizzabodems zitten 4 ingrediënten: Bloem, Water, Zout en Zuurdesem. Daarbij hebben we pizzabodems die al voorzien zijn van een laag San Marzano Tomatensaus.

Moeten de pizzabollen nog rijzen en hoe doe ik dat?

Ja, de pizzabollen moeten nog rijzen. Wij vriezen de pizzabollen in, en wanneer ze bij je aankomen, zijn ze vaak al licht ontdooid. Laat het deeg vervolgens rijzen op een temperatuur van ongeveer 20 graden Celsius, gedurende 24 uur. Als vuistregel geldt dat het deeg in volume moet verdubbelen om te zien of het voldoende gerezen is. Zodra het deeg gerezen is, is het klaar voor gebruik.

Hoe dien ik de pizzabollen te bewaren?

Zorg ervoor dat je het deeg eerst laat rijzen voordat je het bewaart. Zodra het deeg gerezen is, kun je het direct gebruiken of bewaren:

In de koelkast: Het deeg blijft enkele dagen houdbaar in de koelkast. Haal het deeg ongeveer 2 uur voor gebruik uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.
In de vriezer: Je kunt het deeg na het rijzen ook invriezen. Op deze manier kun je het deeg enkele maanden bewaren. Bij het ontdooien is het belangrijk om te voorkomen dat het deeg verder rijst. Laat het deeg idealiter 24 uur ontdooien in de koelkast en daarna 2 uur op kamertemperatuur komen voordat je het gebruikt.

Hoe kan ik het beste het deeg laten ontdooien?

Wanneer je het deeg uit de vriezer haalt, is het belangrijk om te voorkomen dat het verder rijst tijdens het ontdooien. Het beste is om het deeg 24 uur lang in de koelkast te laten ontdooien. Haal het daarna 2 uur voor gebruik uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen voordat je het gaat gebruiken.

Kan ik het pizzadeeg in de vriezer bewaren?

Ja, pizzadeeg kan in de vriezer worden bewaard. Het is belangrijk om het deeg eerst te laten rijzen voordat je het invriest. In de vriezer verliest het zuurdesem, dat verantwoordelijk is voor het rijzen, zijn kracht, waardoor het rijsproces langer zal duren als het deeg nog niet rijst.

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647