+31 413 288 647
sales@lazzarella.nl
Den Uil 11
5469 CG Erp
KVK 76760162
Btw NL860787060B01
Openingstijden kantoor:
Maandag – Vrijdag : 9u – 17u
Openingstijden pizzeria:
Donderdag – Zondag: 17u – 20u
Onze pizzabollen worden bereid met het beste Napolitaanse bloem en onze ambachtelijke zuurdesem, de kern van hun authentieke smaak. Dankzij de natuurlijke fermentatie van zuurdesem krijgen onze pizzabollen een ongeëvenaarde textuur en diepte die volledig trouw blijft aan de Napolitaanse traditie. Bij Lazzarella maken we alle pizzabollen dagelijks vers en vriezen we ze direct in om de pure kwaliteit en rijke smaak van de zuurdesem te bewaren. Zo geniet u altijd van de perfecte balans tussen gemak en authenticiteit, precies wanneer u dat wilt.
Bij Lazzarella gebruiken we altijd de verse ingrediënten . dit behoudt de kwaliteit en smaak, zodat u altijd kunt rekenen op een vers product, klaar voor gebruik wanneer u nodig heeft
Lazzarella is gecertificeerd met het AVPN keurmerk. AVPN is gewijd aan het beschermen, promoten en behouden van de authentieke Napolitaanse pizzatraditie
Onze pizzabollen zijn gemaakt met het beste bloem uit Napels en zuurdesem. Dit zorgt voor een authentieke smaak die trouw blijft aan de Napolitaanse traditie.
Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden geplaatst, verzenden we dezelfde dag nog. In dat geval kun je je pakket meestal de volgende dag verwachten. Bestellingen die na 16:00 uur binnenkomen, worden de volgende werkdag verwerkt en verzonden. Op zondag verwerken en verzenden we geen bestellingen.
We versturen alle bestellingen via DHL. De pizzabollen worden verpakt in isolerend materiaal om de versheid te garanderen. Hierdoor kunnen de pizzabollen tijdens het transport licht ontdooid aankomen.
Ja, als je van plan bent een grote bestelling te plaatsen, is het verstandig om vooraf contact met ons op te nemen. Zo kunnen we samen de beste leveringsopties en eventuele kortingen bespreken.
Ja, we leveren ook bestellingen in België. Houd er rekening mee dat de bezorgtijd voor Belgische adressen mogelijk één dag langer kan zijn dan voor leveringen binnen Nederland.
De baktijd van onze pizzabodems hangt af van de temperatuur en het type oven dat je gebruikt:
– In een pizzaoven bij 450 graden Celsius is de pizza binnen 90 seconden klaar.
– In een kamado (bij een temperatuur van minimaal 300 graden Celsius) duurt het ongeveer 4 minuten.
– In een convectieoven op 250 graden Celsius is de pizza in ongeveer 8 minuten klaar.
* Het is belangrijk om een pizzasteen te gebruiken voor het beste bakresultaat.
Onze pizzabodems kunnen buiten de koeling bewaard worden dankzij onze innovatieve verpakkingstechniek. Hierdoor blijven ze vers en behouden ze hun kwaliteit en houdbaarheid, zelfs zonder koeling.
In de pizzabodems zitten 4 ingrediënten: Bloem, Water, Zout en Zuurdesem. Daarbij hebben we pizzabodems die al voorzien zijn van een laag San Marzano Tomatensaus.
Ja, de pizzabollen moeten nog rijzen. Wij vriezen de pizzabollen in, en wanneer ze bij je aankomen, zijn ze vaak al licht ontdooid. Laat het deeg vervolgens rijzen op een temperatuur van ongeveer 20 graden Celsius, gedurende 24 uur. Als vuistregel geldt dat het deeg in volume moet verdubbelen om te zien of het voldoende gerezen is. Zodra het deeg gerezen is, is het klaar voor gebruik.
Zorg ervoor dat je het deeg eerst laat rijzen voordat je het bewaart. Zodra het deeg gerezen is, kun je het direct gebruiken of bewaren:
– In de koelkast: Het deeg blijft enkele dagen houdbaar in de koelkast. Haal het deeg ongeveer 2 uur voor gebruik uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.
– In de vriezer: Je kunt het deeg na het rijzen ook invriezen. Op deze manier kun je het deeg enkele maanden bewaren. Bij het ontdooien is het belangrijk om te voorkomen dat het deeg verder rijst. Laat het deeg idealiter 24 uur ontdooien in de koelkast en daarna 2 uur op kamertemperatuur komen voordat je het gebruikt.
Wanneer je het deeg uit de vriezer haalt, is het belangrijk om te voorkomen dat het verder rijst tijdens het ontdooien. Het beste is om het deeg 24 uur lang in de koelkast te laten ontdooien. Haal het daarna 2 uur voor gebruik uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen voordat je het gaat gebruiken.
Ja, pizzadeeg kan in de vriezer worden bewaard. Het is belangrijk om het deeg eerst te laten rijzen voordat je het invriest. In de vriezer verliest het zuurdesem, dat verantwoordelijk is voor het rijzen, zijn kracht, waardoor het rijsproces langer zal duren als het deeg nog niet rijst.
La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.
Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.
Bel ons op 0413 288 647