Bedrijfsfeest organiseren in Haarlemmermeer 

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza
Bedrijfsfeest organiseren met Italiaanse catering

Origineel Bedrijfsfeest organiseren in Haarlemmermeer

Overweeg Lazzarella voor het plannen van je bedrijfsfeest in Haarlemmermeer! Verwen je medewerkers met onze Italiaanse catering en beleef een onvergetelijke tijd. Onze Italiaanse foodtruck presenteert een gevarieerd menu met Italiaanse specialiteiten, zoals authentieke Napolitaanse pizza’s en verse pasta’s. Ook nemen we graag de volledige aankleding voor onze rekening, inclusief tent en decoratie.

Bedrijfsfeest organiseren met Italiaanse catering

Volleding verzorgde catering in Haarlemmermeer

Wanneer je ons boekt voor je bedrijfsfeest, kun je achterover leunen terwijl wij alles regelen, van eten en drinken tot de complete aankleding.

Onze specialiteit, de Napolitaanse pizza, zal je zeker bevallen, maar ook bieden we een scala aan andere opties zoals verse pasta, antipasti en heerlijke dolce zoals tiramisu en Italiaans ijs. En vergeet niet een (alcoholisch) drankje, waarvoor we smaakvolle Italiaanse keuzes aanbieden, zoals wijn, Peroni-bier en frisdrank. Daarnaast verzorgen we de perfecte sfeer met onze decoratiemogelijkheden, waaronder tenten, tafels & stoelen en muzikale omlijsting. Het resultaat is een volledig en authentiek Italiaans bedrijfsfeest in Haarlemmermeer.

Origineel concept

We bieden meer dan alleen pizza; we zorgen ervoor dat jouw bedrijfsfeest smakelijk en sfeervol wordt. Onze pizzabakkers en mobiele ovens zijn een echte eyecatcher op jouw evenement. We gaan dicht bij de gasten staan, zodat iedereen kan meegenieten van het bereiden van de pizza’s. Smakelijk genieten, lekkere drankjes en een gezellige sfeer. Waarom aarzel je nog? Boek ons snel!

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza

Waarom een bedrijfsfeest organiseren in Haarlemmermeer met lazzarella? – 9 redenen

1. Smaakvol

Italië staat bekend om haar smaakvolle gerechten. Bij de gedachte aan pizza en tiramisu loopt het water me al in de mond!

2. kwaliteit

Onze pizza’s worden gemaakt volgens de AVPN-regels. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van verse Italiaanse ingrediënten.

3. Flexibel

Of je nu een klein of groot bedrijfsfeest hebt, wij passen ons aan. We kunnen catering voor 30 tot wel 1000 personen verzorgen!

4. Live bereiding

Alles wordt live op locatie bereid, hierdoor maken wij enkel verse gerechten van kwaliteit.

5. Origineel

Lazzarella is een originele en smaakvolle toevoeging aan jouw bedrijfsfeest. Onvergetelijke ervaring!

6. Gemakkelijk

Wij nemen een complete mobiele keuken mee, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten van onze smaken.

bedrijfsfeest organiseren met antipasti

Bedrijfsfeest Voor grote groepen

Onze cateringdiensten zijn ideaal voor groepen variërend van 30 tot 1500 personen, wat betekent dat zowel kleine als grote groepen bij ons terecht kunnen. Met een assortiment ovens van verschillende formaten kunnen we alle gasten voorzien van heerlijke pizza’s, en dankzij de hoge oventemperatuur worden de pizza’s snel bereid. Dit zorgt voor een vlotte bediening, zelfs tijdens grootschalige bedrijfsfeesten!

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647