Over ons

La dolce vita, het zoete leven dat moet worden gevierd!

Met Lazzarella heb je een onvergetelijke en smaakvolle ervaring, zowel in de pizzeria als gast, als cursist bij een pizzaworkshop of tijdens een evenement, (tuin)feestje of (bedrijfs)uitje, een zakelijk event of bruiloft bij jou op locatie. Onze mobiele ovens zijn overal inzetbaar, maar onze pizza foodtruck rijdt overal naar toe in Nederland en België. Zo is Lazzarella geschikt voor zowel grote als kleine events.

Dé enige live cateraar in Nederland en België

Als enige Italiaanse live cateraar werken wij met verse lokale ingrediënten en authentieke, pure ingrediënten uit Italië. Wij zijn er voor liefhebbers van goed eten die iets willen vieren, voor zakelijke en particuliere klanten in Nederland en België. In een tijdperk waarin het leven vieren door samen leuke dingen te doen niet mag ontbreken, brengt Lazzarella mensen bij elkaar met super smaakvol eten. Daarin heten we iedereen een warm welkom, van veganist tot carnivoor.

Ken je Mario é Luigi nog? Dat was onze naam voorheen. Gebaseerd op Igor en Joep die een liefde voor Napoli en de Nintendo deelden. Het bleef niet bij hen twee alleen en Mario e Luigi breidt uit met nóg meer liefhebbers, voor de italiaanse keuken dan hé.

De lazzarones van lazzarella

Terwijl het team groeide, kozen zij ook een nieuwe naam: Lazzarella. Een naam voor een groep fijnproevers met een rebels randje. Napolitaans opgeleid, zowel in de keuken als de cultuur. Het woord lazzarone betekent schoffie. Lazzarella is de vrouwelijke, kleurrijke variant en betekent kleine dondersteen. We wisten gelijk dat dit dé naam zou worden; wij doen het namelijk net even wat anders dan de doorsnee cateraar. De pizza catering 2.0 van Lazzarella is ook als een knappe vrouw die er met iedereen ervandoor gaat, zo versieren wij ook iedereen met onze lekkernijen, passie, ambacht, kwaliteit en beleving. 

Maak kennis met ons team

Een groep fijnproevers, leer ze kennen!

Het Team
Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647