Over ons

La dolce vita, het zoete leven dat moet worden gevierd!

Wij zijn dol op La Dolce Vita, net als het nummer van Ryan Paris, dat natuurlijk heerlijk klinkt. Bij ons draait alles om het vieren van het leven, vooral met lekker eten en een litertje wijn;).

We dragen ons steentje bij met de juiste sfeer, ambiance en topkwaliteit van het eten. Of het nu gaat om de pizzeria, zakelijke of particuliere catering, onze cursisten die deelnemen aan workshops, of de bruiloften die wij met liefde verzorgen.

We nemen onszelf niet zo serieus, maar ons concept en het eten daarentegen nemen we uiterst serieus.

Officieel Erkend door de AVPN – oftewel hét Napolitaanse keurmerk van de wereld! Zie hier het bewijs als nummertje 1084!

Lazzarones / Lazzarellas

Een Lazzarone/Lazzarella staat voor:

Letterlijk betekent lazzarella een kleine dondersteen. Dat zijn wij een beetje. We doen het in de catering wereld net wat anders en schoppen tegen de bestaande regels aan. Ook is Lazzarella een film opgenomen in Napels, daarin versiert het meisje meerdere mannen maar gaat er elke keer met een ander vandoor.

Dat is wat wij ook doen met ons eten. We verleiden je met ons eten om vervolgens weer door te gaan naar de volgende klant;). Dit doen we niet alleen met eten maar ook met onze sfeer en ambiance die we creerten op locatie. Daar is het liedje ; Lazzarella op gebaseerd wat onze sfeer illustreert op een catering.

Het Begin

Ooit begonnen met het zelf bouwen van een steenoven in de tuin. Gewoon omdat het leuk was om te doen. Een ideetje van Joep. Aangezien Joep en Igor al sinds kinds af aan beste vrienden zijn, kwam Igor natuurlijk op bezoek. Even kijken naar de oven. Pilsje erbij, zwetsen en uiteindelijk brainstormen.

Het Concept

Is het geen idee om een pizzeria te starten? In de buurt zit nauwelijks een goeie pizzeria en zeker geen pizza uit een steenoven. We besloten al snel om geen pizzeria te starten maar een mobiele pizzeria. Dat bestond wel al maar nog niet in de vorm zoals wij het voor ons zagen. Echte authentieke steenovens, pure Napolitaanse pizza’s met hoogwaardige kwaliteit, daaromheen gezelligheid en een leuke ambiance. Geen echte foodtruck maar meer een mobiele keuken waarbij je contact maakt met de klant en de klant in de keuken kan kijken.

De naam: Mario e Luigi – Catering. Mario e Luigi klinkt net wat Italiaanser dan Joep & Igor;).

Succes en groei

Inmiddels zijn we alweer even bezig, hebben we in 2019 een oude bakkerij opgekocht en hebben we corona overleefd door Online pizza workshops te geven, waarbij we vers deeg en ingrediënten per post verstuurden, maakten we de Italy Business Box en openden we onze pizzeria voor te bezorgen.

En uiteraard hebben we onze naam in Lazzarella veranderd ( zelf worden Joep en Igor nog steeds Mario en Luigi genoemd, hun alter ego’s).

Nu draaien we zo’n 700 cateringen per jaar, van groot tot klein, geven we workshops, hebben we een pizza school en verkopen we onze voorgebakken pizza’s die uit de koeling en vriezer vers 90 dagen lang goed blijft.

Passie voor Napolitaanse Pizza

Maak kennis met ons team

Een groep fijnproevers, leer ze kennen!

Het Team
Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647