Pizzeria

Openingstijden

Donderdag: 17-20u

Vrijdag: 16-21u

Zaterdag: 17 – 21u

Zondag: 16-20u

Kom gezellig eten of neem je pizza mee naar huis

Trakteer jezelf op een onvergetelijke smaakbeleving en schuif aan in onze gezellige pizzeria of bestel een Napolitaanse pizza om af te halen en thuis te genieten!

KOm bij ons eten of je pizza afhalen

Kom de ambacht bij ons proeven in de pizzeria en ervaar het vers Napolitaans deeg en de fijn geselecteerde anti pasti.

We hebben ruimte voor zo’n 30 personen.

Als echte pizzaiolo’s willen we dat jij de echte smaken proeft en onze enthousiasme en passie voor het vak ervaart en dat kan in onze pizzeria. Bezorgen doen wij niet, wil je afhalen? Dat kan! Maar het allerlekkerste zijn de pizza’s direct uit de steenoven. 

Het Menu

Proef de authentieke Napolitaanse smaak in onze pizzeria.

Download het menu hier!

Pure Napolitaanse pizza’s

De pizza’s worden volledig volgens de regels van het AVPN bereid en gebakken en alle producten worden direct vanuit Napoli ingekocht, en dat proef je! Maak een keuze uit de verschillende toppings van Lazzarella, of kies je voor een klassieker?

Pizzeria afhuren

Heb je een teamborrel of iets te vieren met kleine groep – max 30 personen? Dan kun je onze pizzeria afhuren.

We bereiden de lekkerste pizza’s voor je, anti pasti, tiramisu. Sfeervolle muziek erbij en leuke gezellige pizzabakkers!

Op dagen dat we gesloten zijn kan dit gedurende hele dag / avond. Op dagen dat de pizzeria geopend is kan dit tot uiterlijk 16u.

Neem contact op
Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647