Workshop pizza bakken

Pizza workshop in pizzeria

Onze experts delen hun kennis over het maken van het deeg, Napolitaanse stijl, de oven en de juiste ingrediënten. Leer hoe je de pizza groot maakt met de hand, deze op de juiste manier belegt en hoe je deze afbakt op een hoge temperatuur in een professionele hout gestookte steenoven.

certificering Napolitaanse pizzacatering
Certificering AVPN

De Ultieme Pizza-Ervaring: Alles Inclusief

Bij ons krijg je niet alleen de kans om de perfecte pizza te maken, maar ook om te genieten van drankjes, frisse biertjes, koffie, alles Italiaans.

Prosecco bij ontvangst en anti-pasti die voor je klaarstaat.

En om de dag af te sluiten, tiramisu!

 

Laat Je Pizza-Kunsten Schitteren bij Lazzarella’s Pizzeria

Maak de beste pizza en laat je cornicione stralen! Bekijk wie de beste pizza-chef is in jouw team en geniet van een onvergetelijke ervaring bij Lazzarella’s Pizzeria.

Waarom een pizza workshop bij Lazzarella volgen?

1. Leerzaam

Leer hoe je de perfecte pizza maakt, van het deeg tot de ingrediënten en het afbakken op hoge temperatuur.

2. Geschikt voor Groepen

Of je nu een klein of groter team hebt, onze pizzaworkshop is geschikt voor groepen tussen de 8 en 25 personen.

3. Unieke beleving

Word een pizzamaker op onze workshop! Onze chefs delen hun kennis en geven je hands-on training terwijl je de smaken van Napels ervaart. Een ervaring die je niet snel vergeet!

4. Perfect voor Teams

Of je nu met collega’s, vrienden of familie bent, de pizzaworkshop is perfect voor teams en biedt een geweldige gelegenheid om samen te werken en te genieten.

5. Smakelijke Hapjes en Drankjes

Ontvangst met een glas prosecco bij aankomst en je geniet tijdens de workshop van onze anti-pasti en heerlijke dranken, waaronder Italiaanse frisdranken en koffie. Een culinaire beleving voor zowel de smaakpapillen als de gezelligheid..

6. Onstspannen sfeer

Heerlijke Italiaanse playlist van Lazzarella op de achtergrond, het vuurtje van de oven dat brandt. Dat alleen al zorgt voor een leuke en ontspannen sfeer.

7. Gezelligheid op zijn Lazzarella’s

Laat je meevoeren door de Italiaanse gastvrijheid en geniet van een onvergetelijke tijd in onze gezellige pizzeria. Laat de spanning van de dag achter je en maak nieuwe herinneringen terwijl je geniet van onze heerlijke hapjes, drankjes en natuurlijk, de beste pizza’s die jullie zelf maken!

8. Oneindige Opties

Geniet van een gevarieerd aanbod van toppings en creëer de perfecte pizza die aan al je smaakwensen voldoet. Bij Lazzarella vind je oneindig veel opties om je pizzameester-kwaliteiten te tonen.

9. inclusief prijs voor de beste pizzabakker

Tijdens onze pizzaworkshop zal de beste bakker onder jouw groep worden bekroond met een officiële oorkonde van Lazzarella. Dus, laat zien wat je kunt en wie weet neem jij deze prijs mee naar huis!

Kosten

Kosten: 59,50 p.p. ex btw , minimaal 8 personen 

Duur: Ongeveer 4 uur.

Vraag snel een offerte op voor de pizzaworkshop bij Lazzarella en ontdek de kunst van het pizzamaken!

Vraag offerte op

Beschikbaarheid

Maandag t/m woensdag – Gehele dag tot 22u beschikbaar , tijdstip in overleg

Donderdag t/m zondag – tijdstippen van 12-16u of 13u-17u

Locatie

Het kleine Napels; oftewel Erp. Den uil 11 is het adres van de pizzeria. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom.

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647