Italiaanse catering 200 personen 

Organiseert u binnenkort een groot feest of bijzonder evenement? Dan kan Lazzarella’s Italiaanse catering voor 200 personen een buena opzione zijn! Wij kunnen het complete plaatje verzorgen: van heerlijke Italiaanse gerechten tot sfeervolle decoraties en tenten. Geniet van een maaltijd die je zo uitgebreid kan maken als je zelf wil, want met gerechten als antipasti, pizza, pasta, dolce en Italiaanse drank weten wij zeker dat het er een wordt om nooit te vergeten. Wij laten je daarom graag zien waarom je moet kiezen voor Lazzarella’s Italiaanse catering voor 200 personen!

200 personen catering op locatie

Laat je de catering door ons verzorgen, dan komen we bij jou aan huis. We hebben foodtrucks in verschillende maten, waardoor we op elke locatie terecht kunnen. Onze mobiele keuken zetten we lekker dicht op de gasten, zodat iedereen kan meegenieten van onze live cooking. Hiermee zorgen we voor een unieke ervaring! Ook nemen we genoeg pizzabakkers of pastachefs mee en kunnen we zorgen voor de complete aankleding. Tutto Italiano!

Italiaanse foodtruck 200 personen

Bij Lazzarella hebben we een andere foodtruck dan je misschien voor ogen hebt. We werken met mobiele ovens en een mobiele keuken. Op deze manier kunnen wij op elke locatie terecht en krijgen we niet te maken met locaties waar geen ruimte is voor een grote foodtruck.

Huur onze pizza foodtruck en geniet met 200 personen van onze pizza’s en andere Italiaanse gerechten!

Gerechten

Je Italiaanse diner kun je zo uitgebreid maken als je zelf wil. We serveren hoofdgerechten als pizza en pasta, maar je kan je Italiaanse catering ook uitbreiden met antipasti, tiramisu, ijs en Italiaanse drank. Genoeg keuze! Bekijk onze arrangementen voor meer informatie.

Onze specialiteit is de Napolitaanse pizza! Er is genoeg keuze: van klassiekers zoals margherita tot de Desegni Lazzarella’s. Bereid met verse ingrediënten en binnen 1,5 minuut gebakken in een houtgestookte steenoven. De snelheid zit er goed in dus!

Vraag offerte op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor onze Italiaanse catering? Neem contact met ons op!

Contact

Tenten, tafels & stoelen of decoratie?

Wil jij je feest of evenement voor 200 personen uitbreiden tot een echt Italiaans feest? Bij ons kun je ook terecht voor het complete plaatje: tenten, tafels, stoelen, decoratie of muziek, wij regelen het!

Bekijk de mogelijkheden

Proeven in de pizzeria

Wil je de Napolitaanse pizza eerst komen proeven voordat je een beslissing maakt? Dat kan! Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Kom proeven!

Onze mogelijkheden

Volledig in stijl

Van tent tot bar en van Italiaanse kleding tot muziek. Heb jij een speciaal verzoek?

Lees meer

Bruiloft

Vier het leven met Italiaanse ambacht en maak jullie speciale dag uniek!

Lees meer

evenementen

Voor grote en klein events, wij passen ons aan! Van pizza foodtruck tot pasta catering.

Lees meer

particulier

Met Lazzarella is het gegarandeerd feest met de catering voor bij jou thuis

Lees meer

bedrijfsfeestje?

Pizza catering waarbij ambacht, kwaliteit en beleving hoog in het vaandel staan.

Lees meer

“Beleving & kwaliteit, maar ook snelheid”

“Ons bedrijfsfeest laten verzorgen door Mario e Luigi. 350 Personen in 1,5 uur voorzien van een compleet diner, wat een beleving! Van grote Italiaanse kwaliteit, absolutamente een aanrader!”

Falco Smits | Claassen & Smits

“Geweldige ervaring”

Geweldige ervaring van Mario e Luigi tijdens ons feest. Genoten van de Italiaanse hapas en pizza’s.Tiramisu en ijs als afsluiter. Super!

Familie Smit

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647