Italiaanse catering 50 personen 


Ben je op zoek naar catering voor een bijzonder feest of een gezellige dag met familie en/of vrienden? Overweeg dan Lazzarella’s Italiaanse catering voor 50 personen, een uitstekende keuze! Geniet van een diner dat je zo uitgebreid kunt samenstellen als je zelf wil, want met ons aanbod van antipasti, pizza, pasta, dolce en Italiaanse dranken garanderen wij een onvergetelijke ervaring. Wij laten je dan ook graag zien waarom Lazzarella’s Italiaanse catering voor 50 personen de optimale keuze is!

50 personen catering op locatie

Wanneer je ons inschakelt voor de catering, komen wij graag bij jou thuis. Hiervoor hebben foodtrucks in verschillende maten, waarmee we op elke locatie terecht kunnen. We positioneren onze mobiele keuken dichtbij de gasten, waardoor iedereen kan genieten van onze live kookkunsten. Op deze manier bieden we een buitengewone ervaring! Bovendien zorgen we voor voldoende pizzabakkers of pastachefs en kunnen we de complete aankleding uit handen nemen. Tutti Italiano!

Italiaanse foodtruck 50 personen

Bij Lazzarella werken we niet zoals elke normale andere foodtruck, want we werken met mobiele ovens en een mobiele keuken. Op deze manier kunnen wij op elke locatie terecht en krijgen we niet te maken met locaties waar geen ruimte is voor een grote foodtruck.

Huur onze pizza foodtruck en geniet met 50 personen van onze pizza’s en andere Italiaanse gerechten!

Gerechten

Je Italiaanse diner kun je zo uitgebreid maken als je zelf wil. We serveren hoofdgerechten als pizza en pasta, maar je kan je Italiaanse catering ook uitbreiden met antipasti, tiramisu, ijs en Italiaanse drank. Genoeg keuze! Bekijk onze arrangementen voor meer informatie.

Onze specialiteit is de Napolitaanse pizza! Er is genoeg keuze: van klassiekers zoals margherita tot de Desegni Lazzarella’s. Bereid met verse ingrediënten en binnen 1,5 minuut gebakken in een houtgestookte steenoven. De snelheid zit er goed in dus!

Vraag offerte op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor onze Italiaanse catering? Neem contact met ons op!

Contact

Tenten, tafels & stoelen of decoratie?

Wil jij je feest of evenement voor 50 personen uitbreiden tot een echt Italiaans feest? Bij ons kun je ook terecht voor het complete plaatje: tenten, tafels, stoelen, decoratie of muziek, wij regelen het!

Bekijk de mogelijkheden

Proeven in de pizzeria

Wil je de Napolitaanse pizza eerst komen proeven voordat je een beslissing maakt? Dat kan! Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Kom proeven!

Onze mogelijkheden

Volledig in stijl

Van tent tot bar en van Italiaanse kleding tot muziek. Heb jij een speciaal verzoek?

Lees meer

Bruiloft

Vier het leven met Italiaanse ambacht en maak jullie speciale dag uniek!

Lees meer

evenementen

Voor grote en klein events, wij passen ons aan! Van pizza foodtruck tot pasta catering.

Lees meer

particulier

Met Lazzarella is het gegarandeerd feest met de catering voor bij jou thuis

Lees meer

bedrijfsfeestje?

Pizza catering waarbij ambacht, kwaliteit en beleving hoog in het vaandel staan.

Lees meer

“Beleving & kwaliteit, maar ook snelheid”

“Ons bedrijfsfeest laten verzorgen door Mario e Luigi. 350 Personen in 1,5 uur voorzien van een compleet diner, wat een beleving! Van grote Italiaanse kwaliteit, absolutamente een aanrader!”

Falco Smits | Claassen & Smits

“Geweldige ervaring”

Geweldige ervaring van Mario e Luigi tijdens ons feest. Genoten van de Italiaanse hapas en pizza’s.Tiramisu en ijs als afsluiter. Super!

Familie Smit

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647