Bedrijfsfeest organiseren in Brugge 

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza
Bedrijfsfeest organiseren met Italiaanse catering

Origineel Bedrijfsfeest organiseren in Brugge

Lazzarella staat klaar om je bedrijfsfeest in Brugge te organiseren! Verwen je team met onze Italiaanse catering en beleef een onvergetelijke tijd samen. Onze Italiaanse foodtruck serveert een gevarieerd menu met Italiaanse lekkernijen, zoals echte Napolitaanse pizza’s en verse pasta’s. Daarbij zorgen wij voor de complete sfeer, inclusief tent en decoratie – alles wordt perfect geregeld.

bedrijfsfeest organiseren met italiaanse catering

Complete catering in Brugge

Als je besluit ons in te schakelen voor je bedrijfsfeest, kun je achterover leunen terwijl wij alles voor je regelen, van eten en drinken tot de volledige aankleding. Smul van onze specialiteit, de Napolitaanse pizza, en ontdek tevens ons aanbod aan verse pasta, antipasti en verrukkelijke dolce zoals tiramisu en Italiaans ijs. Uiteraard voorzien we je ook van een (alcoholisch) drankje, met heerlijke Italiaanse keuzes zoals wijn, Peroni-bier en frisdrank.

En maak je geen zorgen over de ambiance, want wij kunnen sfeervolle decoratie verzorgen, inclusief tenten, tafels & stoelen en muzikale omlijsting. Het resultaat? Een volledig en authentiek Italiaans bedrijfsfeest in {stad}.

Uniek feest

Bij ons draait het niet enkel om pizza’s; we maken van jouw bedrijfsfeest een smakelijk en sfeervol festijn. Onze pizzabakkers en mobiele ovens trekken de aandacht op jouw evenement. We staan dicht bij de gasten, zodat iedereen kan meekijken terwijl we de pizza’s bereiden. Geniet van de maaltijd, verfrissende drankjes en een gezellige sfeer. Waarom nog wachten? Boek ons direct!

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza

Waarom een bedrijfsfeest organiseren in Brugge met lazzarella? – 9 redenen

1. Smaakvol

Italië staat bekend om haar smaakvolle gerechten. Bij de gedachte aan pizza en tiramisu loopt het water me al in de mond!

2. kwaliteit

Onze pizza’s worden gemaakt volgens de AVPN-regels. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van verse Italiaanse ingrediënten.

3. Flexibel

Of je nu een klein of groot bedrijfsfeest hebt, wij passen ons aan. We kunnen catering voor 30 tot wel 1000 personen verzorgen!

4. Live bereiding

Alles wordt live op locatie bereid, hierdoor maken wij enkel verse gerechten van kwaliteit.

5. Origineel

Lazzarella is een originele en smaakvolle toevoeging aan jouw bedrijfsfeest. Onvergetelijke ervaring!

6. Gemakkelijk

Wij nemen een complete mobiele keuken mee, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten van onze smaken.

7. Snel

Onze pizza’s worden gebakken in een houtgestookte steenoven, waardoor ze binnen 1,5 minuut al klaar zijn!

8. Sfeervol

Met onze mobiele keuken krijg jij het gevoel alsof je in Italië bent. Sfeervolle aankleding en lekker eten!

9. Op elke locatie

Met onze ovens in verschillende maten kunnen wij op elke locatie terecht. Ideaal dus voor grote en kleine groepen.

Italiaanse catering bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest Voor grote groepen

Onze cateringdiensten zijn ideaal voor groepen variërend van 30 tot 1500 personen, wat betekent dat zowel kleine als grote groepen bij ons terecht kunnen. Met een assortiment ovens van verschillende formaten kunnen we alle gasten voorzien van heerlijke pizza’s, en dankzij de hoge oventemperatuur worden de pizza’s snel bereid. Dit zorgt voor een vlotte bediening, zelfs tijdens grootschalige bedrijfsfeesten!

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647