Ovens/Materiaal

Italiaans top kwaliteit

Alle ovens van Lazzarella zijn van het merk Valoriani. Deze zijn niet alleen goedgekeurd door de AVPN, ze staan over de hele wereld bekend als dé Italiaanse steenoven. Op traditionele wijze gemaakt in Italië en wordt enkel op hout gestookt. De opvallende modellen zijn gelijk een eye catcher in je tuin!

Lazzarella beschikt over het kleinste formaat ovens, medium and de grote varianten. Voor ieder feest of gelegenheid een geschikt formaat. Zo kunnen we met deze ovens prima 1000 personen voorzien van pizza(punten) in 2 uur tijd.

Past door de deur

De Valoriani baby is geschikt voor 1 a 2 pizza’s elke 90 seconden. Het is wel een flinke baby, namelijk 150 kg. Deze oven wordt geleverd op een verrijdbaar kriksysteem. Hiermee kunnen we de ovens op gewenste hoogte instellen en is deze makkelijk te verplaatsen.

De oven past door elke deur en kan zelfs op een balkon worden geplaatst. Daar wordt je toch vrolijk van?

2 á 3 pizza’s tegelijk

De medium variant Valoriani steenoven geeft meer ruimte om verschillende pizza’s tegelijkertijd te bakken. De binnenmaat is 75 cm en de buitenmaat 101×100 cm. Ook deze oven staat vast op een aanhanger waardoor de ovens gemakkelijk te verrijden zijn. Dat scheelt gesjouw, want deze type ovens wegen namelijk 220kg.

Pizza foodtruck huren1

Grande

De grootste pizza oven om te huren is de Valoriani Grande. Ook deze zware jongens staan op een stevige aanhanger. Ervaar de echte ambacht met deze professionele ovens. Door de ruimte binnenmaat van 120 cm kun je wel 5 a 7 pizza’s per 90 seconden bakken!

Het duurt even voordat deze ovens op temperatuur is, maar als ie zover is geven deze er ook gas op, ofja hout dan.

Pizza Oven huren?

Ga zelf aan de slag met onze ovens en huur een echte Valoriani!

Je leest het hier!
De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

Graag brengen wij de Italiaanse keuken naar jouw locatie. Voor meer informatie vraag een offerte op.

Bel ons op 0413 288 647