Ovens/Materiaal

Een houtgestookte steenoven: een belangrijk onderdeel van de Napolitaanse pizza, maar ook van de regels van de AVPN. Deze ovens kunnen gestookt worden tot een temperatuur van wel 480°, waardoor de Napolitaanse pizza’s al binnen anderhalve minuut klaar zijn. Er passen tot wel 5 pizza’s tegelijk in en daarnaast zorgen de ovens ook voor een echte eyecatcher in jouw tuin!

Onze ovens zijn bijna allemaal van het merk Valoriani: een garantie voor Italiaanse topkwaliteit. Daarnaast hebben we ovens in verschillende soorten en maten, zodat we op elke locatie terecht kunnen. Bekijk onze parels hieronder!

Valoriani Grande

De grootste oven die we hebben, hier passen maarliefst 5 pizza’s in! Mochten we deze oven meenemen hebben we wel wat ruimte nodig, hij is ongeveer 4 meter lang en heeft een doorgang van 190cm nodig.

Valoriani Baby

Maak kennis met onze kleinste oven! Deze oven is makkelijk te verplaatsen en past gewoon door de deur. In de Valoriani Baby passen ongeveer 1 tot 2 pizza’s tegelijk.

Valoriani Medium

De medium oven is goed voor zo’n 2 á 3 pizza’s tegelijk. Hij is net wat kleiner dan de grote oven, maar hij valt zeker niet te onderschatten!

Lazzarella oven

Onze nieuwste aanwinst, helemaal in Lazzarella-stijl. Deze oven is met de hand gemaakt en is net wat kleiner dan de Valoriani Grande, maar er passen nog steeds ongeveer 4 pizza’s in!

Mobiele keuken

Naast ovens nemen wij natuurlijk een complete mobiele keuken mee! Deze bestaat onder andere uit een aantal stands, afhankelijk van de grootte van de catering. Daarnaast zorgen wij zo nodig ook voor overkapping en natuurlijke al het gereedschappen dat wij gebruiken.

Zoals je hiernaast ziet bereiden wij de pizza’s op een tafelblad en als ze gebakken zijn leggen we ze ook hierop. Onze mobiele keuken zetten we lekker dicht op de gasten, dus iedereen kan lekker meekijken!

MObiele pizzabakkers op locatie lazzarella

Pizza Oven huren?

Ga zelf aan de slag met onze ovens en huur een echte Valoriani!

Je leest het hier!
Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647