stretchtent huren

De Perfecte Stretchtent huren voor Jouw Evenement?

Bij Lazzarella begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we de perfecte stretchtenten aan die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Onze tenten zijn verkrijgbaar in twee formaten: 10m x 12m en 6m x 10m. Bovendien kunnen ze worden samengevoegd om een grotere ruimte te creëren, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je gasten.

stretchtent-huren1
stretchtent-op-beton

Veelzijdige Ruimte en Flexibiliteit

Onze stretchtenten zijn veel meer dan alleen een beschutting tegen de elementen. Met een capaciteit van 100 staande gasten en 50 zittende gasten biedt de 10m x 12m tent ruimte voor grotere evenementen. Voor kleinere bijeenkomsten is de 6m x 10m tent ideaal, met plaats voor 50 staande en 30 zittende gasten. Combineer ze en je hebt zelfs ruimte voor maar liefst 150 mensen!

Opbouw op Elke Ondergrond

Of je nu een evenement op een grasveld, zandstrand of betonnen vloer organiseert, onze stretchtenten zijn geschikt voor elke ondergrond. We zorgen voor een stevige en stabiele opbouw, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de locatie. Laat ons weten waar je je evenement wilt houden, en wij regelen de rest.

Vraag Offerte Op

Volledige Service – Van Aankleding tot Tentvloeren

Bij Lazzarella gaan we verder dan alleen het verhuren van stretchtenten. We bieden een volledige service aan, inclusief aankleding, tafels en stoelen. Wil je een nette en comfortabele vloer voor je gasten? Wij kunnen ook een tentvloer regelen, zodat jouw evenement tot in de puntjes is verzorgd.

Vraag Offerte Op

Wij Bedienen Heel Nederland & Vlaanderen

Of je nu in Nederland of Vlaanderen bent, Lazzarella is er voor jou. We bedienen een breed werkgebied en komen graag naar jouw locatie toe om jouw droomevenement werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en laat ons helpen jouw evenement onvergetelijk te maken!

Check Onze Video’s

Vraag OFferte op

Meer informatie over onze mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid?

Neem Contact Op
Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647