foodtruck bedrijfsfeest catering

Foodtruck huren voor je bedrijfsfeest doe je bij Lazzarella! Huur je onze foodtruck dan heb je een breed scala aan authentieke Italiaanse gerechten, waaronder Napolitaanse pizza’s en heerlijke pasta’s. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt tijdens het evenement en dat iedereen kan genieten van ons heerlijke eten. Bovendien bieden wij opties voor specifieke dieetwensen, waaronder veganistische, vegetarische en glutenvrije opties.

Boek ons vandaag nog en ervaar de echte Italiaanse smaak op jouw bedrijfsfeest!

foodtruck huren op locatie voor bedrijfsfeest

Bekijk onze video’s van een bedrijfsfeest met pizza foodtruck

Lazzarella pizza foodtrucks
Lazzarella pizza foodtrucks

Bedrijfsfeest met Sfeer, smaak en stijl

Met onze complete catering service kun je ontspannen en genieten van je feest, terwijl wij alles regelen. Naast de sfeervolle en stijlvolle foodtruck, kunnen wij ook zorgen voor een comfortabele stretchtent en verfrissende drankjes. Kies uit onze uitgebreide drankmenu’s en geniet van de perfecte mix van smaak en stijl tijdens jouw bedrijfsfeest catering.

Foodtruck vol ambacht, kwaliteit en beleving

Al onze gerechten worden op locatie bereid, zodat we enkel de meest verse gerechten serveren. Ook maken we gebruik van pure ingrediënten uit Italië om te kunnen zorgen voor de beste kwaliteit. Met Lazzarella’s foodtruck op je bedrijfsfeest kun je dus alleen maar genieten; van het eten en van de Italiaanse sfeer die we met ons meebrengen.

pizza foodtruck op locatie lazzarella

Vraag OFferte op

Meer informatie over onze mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid?

Neem Contact Op

Van smakelijke gerechten tot sfeervolle aankleding: 6 redenen om onze foodtruck te huren voor jouw bedrijfsfeest

sfeervol

Onze foodtruck is de perfecte manier om je gasten te trakteren op een Italiaanse ervaring. Van de smaakvolle gerechten tot de sfeervolle aankleding – het voelt alsof je even in Italië bent!

Live bereiding

Onze gepassioneerde koks bereiden ter plaatse heerlijke gerechten, waardoor jouw gasten kunnen genieten van verse en smakelijke gerechten.

Flexibiliteit

Of je nu een klein of groot bedrijfsfeest hebt, onze foodtruck is aan te passen aan de grootte van jouw evenement. Wij denken graag met je mee over de beste opstelling en menukeuzes voor jouw feest.

Complete catering

Wij nemen niet alleen de foodtruck mee, maar kunnen ook de stretchtent, drankjes en andere catering services verzorgen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de details en kun je ontspannen genieten van het feest.

Uniek

Met onze foodtruck maak je van jouw bedrijfsfeest een unieke en onvergetelijke ervaring voor jouw gasten. Het zorgt voor een originele en smaakvolle toevoeging aan jouw evenement.

Gemak

Wij nemen alle benodigdheden en materialen mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het regelen van de details. Zo kun je met een gerust hart genieten van jouw feest terwijl wij alles regelen.

Passie voor Kwaliteit – Onze toewijding aan eten en service

Bij ons draait alles om kwaliteit en passie. Dit zie je terug in ons heerlijke eten, maar ook in onze afspraken en het persoonlijke contact. Wij geloven dat elke hap van ons eten een belevenis moet zijn, en daarom werken we alleen met de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Maar ook als het gaat om service, streven we altijd naar perfectie. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en met een goed gevoel terugkijken op hun ervaring met ons. Onze toewijding aan kwaliteit en passie maakt ons uniek, en dat proef je in alles wat we doen.

Napolitaanse pizzabakkeroplocatie1
Pizzeria Lazzarella - Erp

Proeven in pizzeria

Voor dat je ons wilt inhuren begrijpen wij goed dat je eens wil komen kennis maken met ons en het concept. Daar hebben we onze pizzeria voor. We kunnen tijdens dat je een pizzatje proeft rustig jullie wensen doornemen. Zo kunnen we kennis maken en kun jij je collega’s overhalen om onze pizza’s te eten op het event!

Vraag OFferte op

Meer informatie over onze mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid?

Neem Contact Op

“Absoluut een aanrader”

De jongens en meiden van Lazzarella waren echt top. Onze bruiloft met 125 gasten ging door in onze tuin en vantevoren werd meegedacht over beste opties.
Ondanks dat er regen kwam tijdens de bruiloft dat niet voorspeld was, pasten jullie mensen zich gelijk aan en werden de lekkerste pizza’s binnen no-time op tafel gezeten met een grote glimlach. Veel verscheidenheid, geen vraag teveel en supervriendelijk personeel. Absoluut een aanrader, zeker ook voor grotere partijen. Nogmaals een dikke merci

Melissa van de Bank

“Beleving & kwaliteit, maar ook snelheid”

“Ons bedrijfsfeest laten verzorgen door Mario e Luigi. 350 Personen in 1,5 uur voorzien van een compleet diner, wat een beleving! Van grote Italiaanse kwaliteit, absolutamente een aanrader!”

Falco Smits | Claassen & Smits

“Capi della Pizza Italiana. Italiaanse pizza bazen!”

“Pizza’s met een hoofdletter P. En die P staat ook voor Passie, want dat ontbreekt niet! Super aankleding, prachtige ovens, leuk en professioneel personeel en ook nog eens goed eten;). We werken graag samen met deze Italiaanse bazen”

Joris | Uitjesbazen

“Geweldige Catering”

Geweldige catering: onze gasten waren razend enthousiast. Heerlijke anti-pasti, salade én PIZZA ❤️.
Ontzorgd, zorgvuldig, vriendelijk en erg smakelijk!

Annelot Tempelmann

“Super cateraar”

Super cateraar, heerlijke pizza’s, aardige mannen. Alle gasten op mijn feest waren vol lof over Lazzarella.
Mede door hen was het een geweldig feest!

Joanne Bom

“Top Catering voor onze bruiloft”

“Wat hebben wij een heerlijk diner gehad. Vooraf de antipasti, als hoofd de Pizza-Pasta combinatie en als toetje de Tiramisu. Niet alleen het eten was heerlijk, ook het Italiaanse sfeertje er omheen was top. Super!”

Jeroen & Laura Krebbers 

“GENOTEN MET EEN HOOFDLETTER G”

Pure klasse. Genoten van de diversiteit aan de smaken. Snel weggezet en verse smaken met de verse kruiden. Erg bedankt voor de catering, volgende keer proberen we de pizza’s.

Lambere Tibosch | KPN

Werkgebied

We hebben al vele bedrijfsfeesten georganiseerd met onze Italiaanse catering. Van Amsterdam tot Maastricht: wij zijn overal te vinden! Bekijk hieronder een aantal provincies en steden waar wij al bedrijfsfeesten hebben georganiseerd!

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647