Studenten bijbaan mobiele pizzabakker

De leukste studenten bijbaan als pizza bakker

Wij bieden een leuke kans voor studenten die op zoek zijn naar een flexibele bijbaan en tegelijkertijd hun passie voor pizza willen delen. Als studenten bijbaan bieden wij de mogelijkheid om vanuit Erp als pizzabakker aan de slag te gaan op diverse locaties door heel Nederland en België tijdens cateringevenementen, zoals bruiloften en feesten.

Je draait bij ons caterings met een bereik van 40 tot maar liefst 1000 gasten, waarin jij ze voorziet van de Napolitaanse pizza’spasta’santipastidolce en Italiaanse dranken.

Bij Lazzarella heb je flexibele werktijden en een leuke sfeer. Het is de perfecte plek om je passie voor het bakken te laten samenkomen met een studenten bijbaan die goed bij je rooster past.

Zin om mee te knallen in een leuk team, waarbij je veel uur kunt maken, gezellige borrels hebt en ook nog eens leerzaam en lachen werk doet…? Druk op die knop hieronder.

Wat ga jij als student doen met je bijbaan als pizzabakker?

Met deze bijbaan bij Lazzarella krijg je de kans om op leuke locaties te werken en leer je het bakken van heerlijke pizza’s in onze authentieke steenoven. Je zult betrokken zijn bij het hele proces, van het voorbereiden van het deeg tot het beleggen van de pizza’s met verse ingrediënten en het serveren ervan aan de gasten.

Naast het bakken van pizza’s, krijg je ook de kans om te interacteren met onze gasten en hen te voorzien van uitstekende service. Bij Lazzarella hebben we een leuke en stimulerende werkomgeving waarin jij als student de kans krijgt om je verder te ontwikkelen, terwijl je geniet van heerlijke pizza’s!

Bij Lazzarella kun je niet alleen helpen bij cateringevenementen, maar ook werken in ons gezellige restaurant! Daar kun jij je talent als pizzabakker laten zien en de lekkerste pizza’s maken voor onze gasten.

Pizza workshop op locatie

Wat geven wij jou?

Gratis pizza cursus

Als werknemer krijg jij gratis pizza cursussen waardoor jij een meester word in het bakken van Napolitaanse pizza´s

Goed salaris

Bij Lazzarella krijg je bovengemiddeld betaald en hiernaast krijg je op caterings, evenementen of feesten vaak een fooi die jij zelf mee naar huis mag nemen.

Gratis pizza

Je bakt natuurlijk zelf de lekkerste pizza’s, dus het is vanzelfsprekend dat je hier zelf ook van kunt genieten.

Je leert met deze bijbaan meer dan alleen pizza’s bakken

Als mobiele pizzabakker bij Lazzarella leer je niet alleen de fijne kneepjes van het pizza bakken, maar leer je ook het draaien van evenementen. Je wordt het aanspreekpunt op bruiloften en andere feesten, waarbij je ook verantwoordelijk bent voor het opbouwen van de pizza stand en de service. Dit biedt jou de mogelijkheid om je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen die verder gaat dan alleen het bereiden van pizza’s.

Waarom een bijbaantje als student perfect is bij lazzarella?

Je wordt een echte pizzabakker

Bij deze unieke bijbaan leiden wij studenten op tot een echte pizzabakker. Bij Lazzarella leer jij alle kneepjes van het vak, waardoor jij de lekkerste pizza’s kunt bakken.

Ook leren wij jou de geheimen achter de authentieke Napolitaanse AVPN pizza waardoor jij je onderscheid als pizzabakker.

En je krijgt natuurlijk goed betaald!

Gezellige collega’s

Bij Lazzarella kom je als student te werken in een gezellig team. Samen met andere jonge en enthousiaste collega’s verzorg je de leukste en lekkerste catering.

En alsof dat nog niet genoeg is, organiseren we ook de gezelligste teamborrels buiten werktijd.

Flexible en avontuurlijk

Bij Lazzarella werk je als pizzabakker door heel Nederland te reizen en tegelijkertijd betaald te worden terwijl je onderweg bent naar de mooiste plekken.

Daarnaast bieden we bij Lazzarella de mogelijkheid om veel uren te maken, zodat je als student een goed inkomen kunt verdienen met je bijbaan.

Bovendien kun je bij Lazzarella flexibel werken, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je werkt op basis van jouw rooster.

Pizzabakker bij Lazzarella. Bak de lekkerste pizza's op bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen.
Napolitaanse pizza catering op locatie door lazzarella
Stretch-tent-huren-lazzarella

Overnachtingen op de mooiste locaties

Soms krijg je de kans om te verblijven op prachtige landgoederen na het verzorgen van bruiloften op de mooiste locaties. Deze unieke ervaring biedt een extra luxe waardoor het nog leuker is om op deze plekken aan het werk te gaan.

Je staat op de grootste en leukste evenementen

Door het werken bij Lazzarella sta je op de grootste en leukste evenementen. Zo hebben wij gestaan op een zakelijk evenement van Odido in de Ziggo Dome, Prysmian group en verschillende privé feesten.

Hier twee voorbeelden van hoe een catering eruit ziet

Wanneer kan jij beginnen?

Vul hier jouw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met jou op om zo snel mogelijk te beginnen bij Lazzarella.

Werken met een goeie vriend(in)? Neem ze mee!

Solliciteer hier!

Werkgebied

Je gaat Italiaanse caterings verzorgen voor vele feesten, in heel Nederland en België. Van Amsterdam tot Maastricht en van Antwerpen tot Gent, ons werkgebied strekt zich uit over een breed scala aan locaties. Ontdek hieronder waar je ons werk kunt tegenkomen:

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647