Bedrijfsfeest organiseren in Hasselt 

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza
Bedrijfsfeest organiseren met Italiaanse catering

Origineel Bedrijfsfeest organiseren in Hasselt

Overweeg Lazzarella voor het plannen van je bedrijfsfeest in Hasselt! Verwen je medewerkers met onze Italiaanse catering en geniet van een onvergetelijke ervaring. Onze mobiele Italiaanse keuken biedt een gevarieerd menu met heerlijke Italiaanse delicatessen, zoals authentieke Napolitaanse pizza’s en verse pasta’s. Bovendien zorgen wij voor de volledige setting, inclusief tent en decoratie – alles wordt met zorg verzorgd.

bedrijfsfeest organiseren met italiaanse catering

Volledige catering in Hasselt

Besluit je ons in te schakelen voor je bedrijfsfeest, dan kun je rekenen op een zorgeloze ervaring, waarbij wij alle details verzorgen, van eten en drinken tot de complete aankleding.

Proef van onze specialiteit, de Napolitaanse pizza, en ontdek daarnaast ons assortiment aan verse pasta, antipasti en verrukkelijke dolce zoals tiramisu en Italiaans ijs. Een (alcoholisch) drankje hoort er natuurlijk bij, dus bieden we een scala aan heerlijke Italiaanse opties, zoals wijn, Peroni-bier en frisdrank. Daarnaast creëren we de perfecte sfeer met onze decoratiemogelijkheden, waaronder tenten, tafels & stoelen en muzikale begeleiding. Het resultaat? Een volledig Italiaans bedrijfsfeest, nu beschikbaar in Hasselt.

Unieke ervaring

Niet zomaar pizza’s, maar een culinaire en sfeervolle ervaring voor jouw bedrijfsfeest. Onze pizzabakkers en mobiele ovens zijn een echte blikvanger op jouw evenement. We staan dicht bij de gasten, zodat iedereen kan meekijken terwijl we de pizza’s bereiden. Geniet van het smakelijke eten, de heerlijke drankjes en een gezellige ambiance. Waar wacht je nog op? Boek ons direct!

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza

Waarom een bedrijfsfeest organiseren in Hasselt met lazzarella? – 9 redenen

1. Smaakvol

Italië staat bekend om haar smaakvolle gerechten. Bij de gedachte aan pizza en tiramisu loopt het water me al in de mond!

2. kwaliteit

Onze pizza’s worden gemaakt volgens de AVPN-regels. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van verse Italiaanse ingrediënten.

3. Flexibel

Of je nu een klein of groot bedrijfsfeest hebt, wij passen ons aan. We kunnen catering voor 30 tot wel 1000 personen verzorgen!

4. Live bereiding

Alles wordt live op locatie bereid, hierdoor maken wij enkel verse gerechten van kwaliteit.

5. Origineel

Lazzarella is een originele en smaakvolle toevoeging aan jouw bedrijfsfeest. Onvergetelijke ervaring!

6. Gemakkelijk

Wij nemen een complete mobiele keuken mee, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten van onze smaken.

7. Snel

Onze pizza’s worden gebakken in een houtgestookte steenoven, waardoor ze binnen 1,5 minuut al klaar zijn!

8. Sfeervol

Met onze mobiele keuken krijg jij het gevoel alsof je in Italië bent. Sfeervolle aankleding en lekker eten!

9. Op elke locatie

Met onze ovens in verschillende maten kunnen wij op elke locatie terecht. Ideaal dus voor grote en kleine groepen.

Italiaanse catering bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest Voor grote groepen

Onze cateringdiensten zijn ideaal voor groepen variërend van 30 tot 1500 personen, wat betekent dat zowel kleine als grote groepen bij ons terecht kunnen. Met een assortiment ovens van verschillende formaten kunnen we alle gasten voorzien van heerlijke pizza’s, en dankzij de hoge oventemperatuur worden de pizza’s snel bereid. Dit zorgt voor een vlotte bediening, zelfs tijdens grootschalige bedrijfsfeesten!

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647