Bedrijfsfeest organiseren in Lelystad 

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza
Bedrijfsfeest organiseren met Italiaanse catering

Origineel Bedrijfsfeest organiseren in Lelystad

Wil je een bedrijfsfeest in Lelystad gaan organiseren? Overweeg dan Lazzarella’s Italiaanse catering! Trakteer je team op onze heerlijke Italiaanse gerechten en beleef een onvergetelijke tijd samen. Onze mobiele Italiaanse keuken biedt een gevarieerd menu met authentieke Italiaanse delicatessen, zoals traditionele Napolitaanse pizza’s en verse pasta’s. Bovendien nemen wij ook de volledige aankleding voor onze rekening, inclusief tent en decoratie.

bedrijfsfeest organiseren met italiaanse catering

Complete catering in Lelystad

Reserveer je ons voor jouw bedrijfsfeest, dan nemen we graag de volledige organisatie op ons. Van de culinaire verrassingen tot aan de complete aankleding, je hoeft nergens meer aan te denken.

We presenteren met trots onze specialiteit, de Napolitaanse pizza, en bieden daarnaast ook smaakvolle opties zoals verse pasta, antipasti en heerlijke dolce zoals tiramisu en Italiaans ijs. En wat betreft de drankjes, we voorzien je van een scala aan heerlijke Italiaanse opties, inclusief wijn, Peroni-bier en frisdrank. Onze expertise strekt zich uit tot in de decoratie, van tenten en tafels & stoelen tot aan muziek en andere feestelijke elementen. Kortom, je kunt nu een volledig en authentiek Italiaans bedrijfsfeest organiseren in {stad}.

Unieke ervaring

We bieden meer dan alleen pizza; we maken jouw bedrijfsfeest heerlijk en sfeervol. Met onze pizzabakkers en mobiele ovens trekken we de aandacht op jouw evenement. We staan vlakbij de gasten, zodat iedereen kan genieten van het bereidingsproces van de pizza’s. Geniet van het eten, de lekkere drankjes en een gezellige sfeer. Wacht niet langer, reserveer snel!

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza

Waarom een bedrijfsfeest organiseren in Lelystad met lazzarella? – 9 redenen

1. Smaakvol

Italië staat bekend om haar smaakvolle gerechten. Bij de gedachte aan pizza en tiramisu loopt het water me al in de mond!

2. kwaliteit

Onze pizza’s worden gemaakt volgens de AVPN-regels. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van verse Italiaanse ingrediënten.

3. Flexibel

Of je nu een klein of groot bedrijfsfeest hebt, wij passen ons aan. We kunnen catering voor 30 tot wel 1000 personen verzorgen!

4. Live bereiding

Alles wordt live op locatie bereid, hierdoor maken wij enkel verse gerechten van kwaliteit.

5. Origineel

Lazzarella is een originele en smaakvolle toevoeging aan jouw bedrijfsfeest. Onvergetelijke ervaring!

6. Gemakkelijk

Wij nemen een complete mobiele keuken mee, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten van onze smaken.

bedrijfsfeest organiseren met antipasti

Bedrijfsfeest Voor grote groepen

Onze cateringdiensten zijn ideaal voor groepen variërend van 30 tot 1500 personen, wat betekent dat zowel kleine als grote groepen bij ons terecht kunnen. Met een assortiment ovens van verschillende formaten kunnen we alle gasten voorzien van heerlijke pizza’s, en dankzij de hoge oventemperatuur worden de pizza’s snel bereid. Dit zorgt voor een vlotte bediening, zelfs tijdens grootschalige bedrijfsfeesten!

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647