Bedrijfsfeest organiseren in Roermond 

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza
Bedrijfsfeest organiseren met Italiaanse catering

Origineel Bedrijfsfeest organiseren in Roermond

Laat Lazzarella je bedrijfsfeest in Roermond organiseren! Trakteer je werknemers op onze Italiaanse catering en geniet van een unieke ervaring. Onze mobiele Italiaanse keuken biedt een divers menu met heerlijke Italiaanse delicatessen, zoals authentieke Napolitaanse pizza’s en verse pasta’s. Bovendien kunnen we naast heerlijke gerechten ook zorgen voor de complete aankleding, inclusief tent!

bedrijfsfeest organiseren met italiaanse catering

Volleding verzorgde catering in Roermond

Door ons in te schakelen voor je bedrijfsfeest, hoef jij je nergens meer druk om te maken, wij nemen alles voor onze rekening, van eten en drinken tot de complete aankleding.

Proef onze specialiteit, de Napolitaanse pizza, en ontdek eveneens ons aanbod aan verse pasta, antipasti en verrukkelijke dolce zoals tiramisu en Italiaans ijs. Een (alcoholisch) drankje is vanzelfsprekend, met onze heerlijke keuze aan Italiaanse dranken, waaronder wijn, Peroni-bier en frisdrank. Ook zorgen wij voor de juiste sfeer met onze decoratiemogelijkheden, variërend van tenten en tafels & stoelen tot muzikale begeleiding. Kortom, je kunt nu een volledig Italiaans bedrijfsfeest organiseren in Roermond.

Origineel concept

Onze inzet gaat verder dan enkel pizza; we maken van jouw bedrijfsfeest een smakelijke en sfeervolle happening. Onze pizzabakkers en mobiele ovens zijn een opvallende verschijning op jouw evenement. We staan dicht bij de gasten, zodat iedereen kan meegenieten van het pizza-bereidingsproces. Geniet van het eten, de drankjes en een gezellige sfeer. Waarom wachten? Reserveer direct!

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza

Waarom een bedrijfsfeest organiseren in Roermond met lazzarella? – 9 redenen

1. Smaakvol

Italië staat bekend om haar smaakvolle gerechten. Bij de gedachte aan pizza en tiramisu loopt het water me al in de mond!

2. kwaliteit

Onze pizza’s worden gemaakt volgens de AVPN-regels. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van verse Italiaanse ingrediënten.

3. Flexibel

Of je nu een klein of groot bedrijfsfeest hebt, wij passen ons aan. We kunnen catering voor 30 tot wel 1000 personen verzorgen!

4. Live bereiding

Alles wordt live op locatie bereid, hierdoor maken wij enkel verse gerechten van kwaliteit.

5. Origineel

Lazzarella is een originele en smaakvolle toevoeging aan jouw bedrijfsfeest. Onvergetelijke ervaring!

6. Gemakkelijk

Wij nemen een complete mobiele keuken mee, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten van onze smaken.

bedrijfsfeest organiseren met antipasti

Bedrijfsfeest Voor grote groepen

Onze cateringdiensten zijn ideaal voor groepen variërend van 30 tot 1500 personen, wat betekent dat zowel kleine als grote groepen bij ons terecht kunnen. Met een assortiment ovens van verschillende formaten kunnen we alle gasten voorzien van heerlijke pizza’s, en dankzij de hoge oventemperatuur worden de pizza’s snel bereid. Dit zorgt voor een vlotte bediening, zelfs tijdens grootschalige bedrijfsfeesten!

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647