Bedrijfsfeest organiseren in Terneuzen  

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza
Bedrijfsfeest organiseren met Italiaanse catering

Origineel Bedrijfsfeest organiseren in Terneuzen

Wil je een bedrijfsfeest in Terneuzen gaan organiseren? Overweeg dan Lazzarella’s Italiaanse catering! Trakteer je team op onze heerlijke Italiaanse gerechten en beleef een onvergetelijke tijd samen. Onze mobiele Italiaanse keuken biedt een divers menu met heerlijke Italiaanse specialiteiten, zoals echte Napolitaanse pizza’s en verse pasta’s. Daarnaast regelen wij ook de complete setting, inclusief tent en decoratie.

bedrijfsfeest organiseren met italiaanse catering

Complete catering in Terneuzen

Als je ons reserveert voor je bedrijfsfeest, kun je erop vertrouwen dat wij alles voor je regelen, van eten en drinken tot de volledige aankleding.

Ontdek onze specialiteit, de Napolitaanse pizza, en geniet ook van onze selectie verse pasta, antipasti en heerlijke dolce zoals tiramisu en Italiaans ijs. Een (alcoholisch) drankje ontbreekt uiteraard niet, met onze heerlijke Italiaanse opties zoals wijn, Peroni-bier en frisdrank. Bovendien zorgen we voor een sfeervolle decoratie, inclusief tenten, tafels & stoelen en muzikale omlijsting. Het resultaat is een volledig Italiaans bedrijfsfeest, nu beschikbaar in Terneuzen.

Unieke catering

Wij brengen meer dan alleen pizza op tafel; wij transformeren jouw bedrijfsfeest tot een smakelijke en sfeervolle gelegenheid. Met onze pizzabakkers en mobiele ovens creëren we een opvallend element op jouw evenement. We staan dicht bij de gasten, zodat iedereen kan meegenieten van het bereidingsproces van de pizza’s. Geniet van de smaakvolle maaltijd, lekkere drankjes en een gezellige sfeer. Aarzel niet, reserveer nu!

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza

Waarom een bedrijfsfeest organiseren in Terneuzen met lazzarella? – 9 redenen

1. Smaakvol

Italië staat bekend om haar smaakvolle gerechten. Bij de gedachte aan pizza en tiramisu loopt het water me al in de mond!

2. kwaliteit

Onze pizza’s worden gemaakt volgens de AVPN-regels. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van verse Italiaanse ingrediënten.

3. Flexibel

Of je nu een klein of groot bedrijfsfeest hebt, wij passen ons aan. We kunnen catering voor 30 tot wel 1000 personen verzorgen!

4. Live bereiding

Alles wordt live op locatie bereid, hierdoor maken wij enkel verse gerechten van kwaliteit.

5. Origineel

Lazzarella is een originele en smaakvolle toevoeging aan jouw bedrijfsfeest. Onvergetelijke ervaring!

6. Gemakkelijk

Wij nemen een complete mobiele keuken mee, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten van onze smaken.

bedrijfsfeest organiseren met antipasti

Bedrijfsfeest Voor grote groepen

Onze cateringdiensten zijn ideaal voor groepen variërend van 30 tot 1500 personen, wat betekent dat zowel kleine als grote groepen bij ons terecht kunnen. Met een assortiment ovens van verschillende formaten kunnen we alle gasten voorzien van heerlijke pizza’s, en dankzij de hoge oventemperatuur worden de pizza’s snel bereid. Dit zorgt voor een vlotte bediening, zelfs tijdens grootschalige bedrijfsfeesten!

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647