Bedrijfsfeest organiseren in Verviers 

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza
Bedrijfsfeest organiseren met Italiaanse catering

Origineel Bedrijfsfeest organiseren in Verviers

Lazzarella staat voor je klaar om je bedrijfsfeest in Verviers} te organiseren! Gun je medewerkers een smaakvolle ervaring met onze Italiaanse catering en maak van het evenement een onvergetelijke gebeurtenis. Onze Italiaanse foodtruck biedt een gevarieerd menu met Italiaanse lekkernijen, zoals echte Napolitaanse pizza’s en verse pasta’s. Tevens regelen wij graag de complete aankleding, inclusief tent en decoratie.

bedrijfsfeest organiseren met italiaanse catering

Volledige catering in Verviers

Wanneer je ons boekt voor je bedrijfsfeest, nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons, van eten en drinken tot de totale aankleding.

Onze specialiteit, de Napolitaanse pizza, is een gegarandeerde smaaksensatie, maar we bieden ook een scala aan andere opties zoals verse pasta, antipasti en verleidelijke dolce zoals tiramisu en Italiaans ijs. Een (alcoholisch) drankje mag natuurlijk niet ontbreken, daarom presenteren we heerlijke Italiaanse keuzes, waaronder wijn, Italiaans bier en frisdrank. En om de juiste sfeer te creëren, hebben we alles in huis, van tenten en tafels & stoelen tot muzikale omlijsting en andere decoratieve elementen. Met ons aanbod kun je nu een authentiek Italiaans bedrijfsfeest realiseren in Verviers.

Originele catering

Wij brengen meer dan alleen pizza op tafel; wij transformeren jouw bedrijfsfeest tot een smakelijke en sfeervolle gelegenheid. Met onze pizzabakkers en mobiele ovens creëren we een opvallend element op jouw evenement. We staan dicht bij de gasten, zodat iedereen kan meegenieten van het bereidingsproces van de pizza’s. Geniet van de smaakvolle maaltijd, lekkere drankjes en een gezellige sfeer. Aarzel niet, reserveer nu!

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza

Waarom een bedrijfsfeest organiseren in Verviers met lazzarella? – 9 redenen

1. Smaakvol

Italië staat bekend om haar smaakvolle gerechten. Bij de gedachte aan pizza en tiramisu loopt het water me al in de mond!

2. kwaliteit

Onze pizza’s worden gemaakt volgens de AVPN-regels. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van verse Italiaanse ingrediënten.

3. Flexibel

Of je nu een klein of groot bedrijfsfeest hebt, wij passen ons aan. We kunnen catering voor 30 tot wel 1000 personen verzorgen!

4. Live bereiding

Alles wordt live op locatie bereid, hierdoor maken wij enkel verse gerechten van kwaliteit.

5. Origineel

Lazzarella is een originele en smaakvolle toevoeging aan jouw bedrijfsfeest. Onvergetelijke ervaring!

6. Gemakkelijk

Wij nemen een complete mobiele keuken mee, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten van onze smaken.

7. Snel

Onze pizza’s worden gebakken in een houtgestookte steenoven, waardoor ze binnen 1,5 minuut al klaar zijn!

8. Sfeervol

Met onze mobiele keuken krijg jij het gevoel alsof je in Italië bent. Sfeervolle aankleding en lekker eten!

9. Op elke locatie

Met onze ovens in verschillende maten kunnen wij op elke locatie terecht. Ideaal dus voor grote en kleine groepen.

Italiaanse catering bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest Voor grote groepen

Onze cateringdiensten zijn ideaal voor groepen variërend van 30 tot 1500 personen, wat betekent dat zowel kleine als grote groepen bij ons terecht kunnen. Met een assortiment ovens van verschillende formaten kunnen we alle gasten voorzien van heerlijke pizza’s, en dankzij de hoge oventemperatuur worden de pizza’s snel bereid. Dit zorgt voor een vlotte bediening, zelfs tijdens grootschalige bedrijfsfeesten!

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647