Lazzarella’s pizza school

Dompel jezelf onder in het recept van de Napolitaanse pizza en ontdek de geheimen van Napolitaanse pizza volgens AVPN-normen (Associazione Verace Pizza Napoletana). Van belangrijke deegbereiding tot de rijke geschiedenis van dit culinaire meesterwerk.

Wanneer volg je een pizza cursus?

Hou jij van goed eten en koken? Dan ben je bij Lazzarella aan het goede adres. Onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die meer wil leren over het maken van een goede Napolitaanse pizza. Het is geschikt voor een gepassioneerde thuischef, maar ook voor iedereen die al ervaring heeft op het gebied van pizza’s maken. Ben jij een horecaondernemer en wil je meer leren over de Napolitaanse pizza? Ook dan ben je van harte welkom! Wij leren je binnen enkele dagen alles over het deeg en de pizza!

Verschil tussen workshop en cursus

In onze pizza school ben je zowel welkom voor een pizza workshop als voor het volgen van een pizza cursus. Een workshop is een educatieve en gezellige middag of avond waarin je binnen ongeveer 3 uur de basis van het maken van een pizza leert. Daarnaast geniet je natuurlijk van je eigen creatie. Een workshop is altijd samen met je eigen groep. Perfect voor bijvoorbeeld een teamuitje, bedrijfsuitje, vriendenweekend of familiedag.

Onze cursussen zijn uitgebreid en duren de hele dag en vaak zelfs meerdere dagen. Deze dagen staan in het teken van het verkennen van alle ins en outs, van deegbereiding tot de historie van de Napolitaanse pizza en zijn ingrediënten. Wil jij deelnemen aan onze pizza cursus? Check de beschikbare data: Pizza School

klaar om alles van de Napolitaanse pizza te ontdekken?

Of je nu een smaakvolle kennismaking zoekt of een diepgaande duik in de wereld van Napolitaanse pizza, wij hebben de perfecte ervaring voor jou!

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647