Italiaanse catering op locatie

Met Lazzarella heb je een onvergetelijke en smaakvolle ervaring, zowel in de pizzeria als gast, als cursist bij een pizzaworkshop of tijdens een evenement, (tuin)feestje of (bedrijfs)uitje, een zakelijk event of bruiloft bij jou op locatie. Onze mobiele ovens zijn overal inzetbaar, maar onze pizza foodtruck rijdt overal naar toe in Nederland en België. Zo is Lazzarella geschikt voor zowel grote als kleine events.

Bedrijfsfeestje organiseren in XX?

Maak het compleet met de Italiaanse catering van Lazzarella. Wat je plan ook is, hoe de locatie er ook uit ziet. We zijn te gast geweest bij vele bedrijven voor verschillende zakelijke aangelegenheden. Denk aan een vrijmibo, corporate event, team building of jubileum.

Wil je eerst een keer komen proeven van al het lekkers van Lazzarella? Maak een afspraak en kom een keer langs in de Pizzeria.

Pizza foodtruck in XX

Italiaanse catering in heel Nederland en België

Hier zijn wij vaak te vinden:

Amsterdam , Apeldoorn, Breda, Eindhoven, Enschede, Nijmegen, Alkmaar,

Den Bosch, Zwolle, Maastricht, Den Haag, Hilversum, Uden, Veghel, Utrecht, Rotterdam,

Antwerpen, Brussel, Genk, Brugge, Hasselt, Mechelen, Gent.

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647