Pizza oven huren in Gent

Pizza oven huren in Gent? ga zelf aan de slag met je vrienden, familie of collega’s!

Wil jij een pizza oven huren in Gent om zelf aan de slag te gaan? Bij Lazzarella krijg je niet alleen een steenoven, maar ook alle benodigdheden en ingrediënten om zelf de lekkerste Napolitaanse pizza te maken. Ook krijg je een tutorial toegestuurd, zodat je op een goede manier aan de slag kan gaan. Huur snel onze pizza steenoven om in je eigen tuin of bedrijfsterrein in Gent de lekkerste pizza’s te gaan bakken met je vrienden, familie of collega’s!

Authentieke pizza oven huren in Gent

De professionele steenovens zijn allemaal afkomstig uit Napels en van het merk Valoriani, wat garant staat voor Italiaanse kwaliteit. Deze ovens zijn mobiel en overal inzetbaar. Perfect dus voor een feestje aan huis!

Met een ruime keuze uit alleen de beste ingrediënten en een beetje hulp van Lazzarella, maak jij je eigen pizza zoals een echte Pizzaiolo! Onze pizza oven kun je huren in heel Nederland en België en zorgt gegarandeerd tot een smaakvolle en onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Pizza oven huren klein

Vraag OFferte op

Meer informatie over onze mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid?

Neem Contact Op

Teamuitje pizza bakker voor een dag

Maak jouw teamuitje, familie uitje compleet met deze unieke ervaring, en wordt Napolitaans pizzabakker voor een dag. Super leuk en ook nog eens smaakvol. We brengen de pizza oven naar jouw locatie in Gent.

Door middel van een professionele tutorial gaan jij en je collega’s samen authentieke Napolitaanse pizza’s maken. Wij leveren het deeg, ingrediënten, pizza oven en alle toebehoren. Super goed voor je teamgeest! Maak elkaar blij door voor elkaar pizza te maken uit de gehuurde steenoven!

Het wordt als het ware een pizza workshop

Impressie van onze Napolitaanse pizza tutorial voor steen oven huren!

Word een Pizzaiolo in no-time met onze professionele tutorial

Een pizza oven in Gent inclusief…

Alles om de pizza’s te maken! Bij ons krijg je niet alleen een professionele steenoven op locatie, maar dus ook een heleboel handige accessoires zoals hout, scheppen en bezems. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er zelfs een mobiele keuken bij! Ook krijg je er deeg , ingrediënten en een tutorial video bij!

Wat krijg je allemaal als je onze steenoven huurt in Gent?

Bij ons krijg je niet alleen een professionele steenoven op locatie in Gent, maar ook een heleboel handige accessoires zoals hout, scheppen en bezems. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er zelfs een mobiele keuken bij!

Ook krijg je vers Napolitaans deeg & voorgebakken bodems (zodat je altijd daarop terug kan vallen mocht het verse deeg te lastig worden;)

Top kwaliteit ingrediënten die wij direct uit Napels halen, en natuurlijk verse groenten die we lokaal halen. Afgestemd op jouw groep. Er zal voldoende geleverd worden, zodat je veel kunt variëren en er ook een pizza mag mislukken.

Tutorial hoe je pizza maakt, de oven opstookt en de pizza’s afbakt.

Het is bij ons niet mogelijk om enkel een steenoven te huren, wij doen alleen het volledige plaatje, zodat er altijd een goeie pizza gemaakt wordt!

Zelfs jouw oma kan het: pizza bakken met onze steenoven verhuur!

Het complete pakket voor een pizzalicious feestje: steenoven, mobiele keuken én tutorial!

Geen paniek bij mislukt deeg: wij leveren ook voorgebakken bodems!

Wat kost een pizza oven verhuur inclusief alles?

HEt is al mogelijk Vanaf €25 p.p.

Huur je onze pizza oven dan boek je alles compleet. De oven , tutorial, deeg en ingrediënten. Ook zit er standaard een mobiele keuken bij, zodat jij altijd de beste pizza’s kunt bakken!

Ook is de oven verhuur uit te breiden met antipasti en tiramisu.

Werkblad

Zit er standaard bij, zodat je altijd een perfect blad hebt om pizza’s op te maken.rnrn 

Prosciutto

Een plank voor heerlijke Italiaanse hammen. Vers gesneden en op de juiste dikte zodat ze smelten op je tong. Lekker als starter.rnrn 

Formaggio

Rijkelijk belegde plank met diverse top kwaliteit Italiaanse kazen. Geschikt voor 5-7 personen. Ideaal voor erbij.rnrn 

*Prijzen zijn exclusief BTW 

Welke pizza ovens zijn te huur in Gent?

Valoriani Baby

Valoriani Baby huren? Deze oven kan door iedere deur en is daarom dé ideale oven om te huren. Geschikt voor kleine groepen. In de oven bak je 1 pizza per keer, en als je een klein beetje ervaring hebt 2 pizza’s. De oven haalt makkelijk 480 graden en kan dat vast houden. De pizza’s zijn dus zo klaar.

Valoriani medium

Deze Valoriani Medium oven staat vast op een aanhanger en is geschikt voor iets grotere groepen vanaf 30 personen. Er is ruimte voor 3 pizza’s tegelijk te bakken, maar adviseren 2. Een top oven om te huren!

Valoriani Grande

Huur je deze steenoven dan haal je een echte top oven in huis: de Ferrari onder de ovens! Geschikt voor grote groepen. Je bakt hierin 5-7 pizza’s per 1,5 minuut klaar.

Vraag een offerte op

Ga verder

Wat onze gasten er van vonden

“Erg lekker gegeten”

“Erg lekker gegeten
Heel vriendelijk personeel
En lijken op de echt Italiaanse pizza’s 🍕
Kom hier zeker vaker terug”

Anouk van den Brand

“Beleving & kwaliteit, maar ook snelheid”

“Ons bedrijfsfeest laten verzorgen door Mario e Luigi. 350 Personen in 1,5 uur voorzien van een compleet diner, wat een beleving! Van grote Italiaanse kwaliteit, absolutamente een aanrader!”

Falco Smits | Claassen & Smits

“Top Catering voor onze bruiloft”

“Wat hebben wij een heerlijk diner gehad. Vooraf de antipasti, als hoofd de Pizza-Pasta combinatie en als toetje de Tiramisu. Niet alleen het eten was heerlijk, ook het Italiaanse sfeertje er omheen was top. Super!”

Jeroen & Laura Krebbers 

“Capi della Pizza Italiana. Italiaanse pizza bazen!”

“Pizza’s met een hoofdletter P. En die P staat ook voor Passie, want dat ontbreekt niet! Super aankleding, prachtige ovens, leuk en professioneel personeel en ook nog eens goed eten;). We werken graag samen met deze Italiaanse bazen”

Joris | Uitjesbazen


Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647