Pizza steen oven huren in Heerlen ?

Huur een authentieke pizza oven in Heerlen

Zelf aan de slag met een echte Italiaanse pizza steenoven in Heerlen? Met een ruime keuze uit alleen de beste ingrediënten en een beetje hulp van Lazzarella, maak jij je eigen pizza zoals een echte Pizzaiolo waar dan ook in Nederland en België. Een smaakvolle en onvergetelijke ervaring voor iedereen.

De professionele steenovens zijn allemaal afkomstig uit Napels en van het merk Valoriani, wat garant staat voor Italiaanse kwaliteit. Deze ovens zijn mobiel en overal inzetbaar. Huur jij de pizza oven met je vrienden, familie of collega’s in Heerlen?

Pizza oven huren klein

Teamuitje pizza bakker voor een dag

Maak jouw teamuitje, familie uitje compleet met deze unieke ervaring, en wordt Napolitaans pizzabakker voor een dag. Super leuk en ook nog eens smaakvol. We brengen de pizza oven naar jouw locatie in Heerlen.

Door middel van een tutorial die wij profesioneel hebben opgenomen gaan jij en je collega’s samen authentieke napolitaanse pizza’s maken. Wij leveren het deeg, ingredienten, pizza oven en alle toebehoren. Super goed voor je teamgeest! Maak elkaar blij door voor elkaar pizza te maken uit de gehuurde steenoven!

Laat het deeg meeleveren

Een dunne bodem en een luchtige rand: het deeg! Lazzarella is een napolitaans geïnspireerde catering wanneer we pizza’s maken, en dat heeft een reden! De Napolitaanse stijl van pizza’s bakken is een streekgerecht erkend door Unesco. Het personeel van Lazzarella is daarom dan ook opgeleid in Napels tot heuse Pizzaiolo.

Kies bij het oven verhuur Heerlen voor vers deeg en/of voorgebakken bodems speciaal gemaakt door Lazzarella. Met het verse deeg kies jij de grootte van de pizza en met de voorgebakken bodems is succes gegarandeerd. Wat doe jij op jouw pizza? 

Pizza steenoven huren teamuitje

Valoriani Baby

Valoriani Baby huren? Deze oven kan door iedere deur en is daarom dé ideale oven om te huren. Geschikt voor kleine groepen. In de oven bak je 1 pizza per keer, en als je klein beetje ervaring hebt 2 pizza’s. De oven haalt makkelijk 500 graden en kan dat vast houden. De pizza’s zijn dus zo klaar.rnrnHuurprijs: €150 per dag

Valoriani medium

Huur de Valoriani medium. Deze oven staat vast op een aanhanger en is geschikt voor iets grotere groepen vanaf 30 personen. Er is ruimte voor 3 pizza’s tegelijk te bakken, maar adviseren 2. Een top oven om te huren!rnrnHuurprijs: €250 per dag

Valoriani Grande

Huur je deze steenoven dan haal je een echte top oven in huis. De Ferrari onder de ovens. Geschikt voor grote groepen. Je bakt hierin 5-7 pizza’s per 1,5 minuut klaar.rnrnHuurprijs: €450 per dag

Prijzen

Ovenverhuur

Per dag voor het huren van de pizzaoven inclusief hout, pizzaschep en bezem.rnrn€ 150,-

Deeg & ingredienten

Prijs per persoon voor deeg en ingrediënten.rnrn€ 12,50 / persoon

Transport

Prijs per km voor bezorgen en ophalen van de oven en benodigdheden.rnrn€ 0,45 / km

Werkblad

Optioneel voor een stand die gebruikt wordt om de pizza’s te maken. Houdt er rekening mee dat pizza’s maken op een normale tafel wat moeilijker gaat, hiervoor is een glad blad nodig.rnrn€ 35,-

Prosciutto

Een plank voor heerlijke Italiaanse hammen. Vers gesneden en op de juiste dikte zodat ze smelten op je tong. Lekker als starter.rnrn€ 25,-

Formaggio

Rijkelijk belegde plank met diverse top kwaliteit Italiaanse kazen. Geschikt voor 5-7 personen. Ideaal voor erbij.rnrn€ 25,-

*Prijzen zijn exclusief BTW 

Vraag een offerte op

Ga verder

Andere arrangementen

Dolce

Een zelfgemaakte tiramisu of wat dacht je van gelato? Delizioso! Lees meer

Drank

Geniet van de zonovergoten druiven in de streekwijnen of de perfecte Espresso. Lees meer

Napolitaanse Pizza’s

Napolitaanse pizza's bij jou op locatie? Wij bakken ze! Lees meer

Antipasti

Proef de pure en eerlijke kazen, vleeswaren, olijven en meer! Lees meer

Pasta op locatie

Live pastacatering op locatie met pure ingrediënten en diverse pastasoorten. Lees meer

Wat onze gasten er van vonden

“Erg lekker gegeten”

“Erg lekker gegeten
Heel vriendelijk personeel
En lijken op de echt Italiaanse pizza’s 🍕
Kom hier zeker vaker terug”

Anouk van den Brand

“Beleving & kwaliteit, maar ook snelheid”

“Ons bedrijfsfeest laten verzorgen door Mario e Luigi. 350 Personen in 1,5 uur voorzien van een compleet diner, wat een beleving! Van grote Italiaanse kwaliteit, absolutamente een aanrader!”

Falco Smits | Claassen & Smits

“Top Catering voor onze bruiloft”

“Wat hebben wij een heerlijk diner gehad. Vooraf de antipasti, als hoofd de Pizza-Pasta combinatie en als toetje de Tiramisu. Niet alleen het eten was heerlijk, ook het Italiaanse sfeertje er omheen was top. Super!”

Jeroen & Laura Krebbers 

“Capi della Pizza Italiana. Italiaanse pizza bazen!”

“Pizza’s met een hoofdletter P. En die P staat ook voor Passie, want dat ontbreekt niet! Super aankleding, prachtige ovens, leuk en professioneel personeel en ook nog eens goed eten;). We werken graag samen met deze Italiaanse bazen”

Joris | Uitjesbazen