pizza workshop in Groningen 

Lazzarella’s pizza expertise: Leer de geheimen van de perfecte Napolitaanse pizza in Groningen. Onze experts delen hun kennis over de juiste ingrediënten, de oven en het maken van het deeg; alles op de Napolitaanse manier. Leer hoe je de pizza groot maakt met de hand, deze op de juiste manier belegt en deze afbakt op een hoge temperatuur in een professionele houtgestookte steenoven.

Liever workshop pizza in onze pizzeria volgen, ook dat kan!

certificering Napolitaanse pizzacatering
Certificering AVPN

TEambuilding pizza´s maken

De pizza workshop in Groningen is ideaal als teamuitje. Samen werken aan een gezamenlijk doel – het maken van de perfecte pizza – is een uitstekende manier om de teamspirit te versterken. Daarnaast is het natuurlijk gewoon ontzettend gezellig om samen te koken en te eten.

Voor wie is de pizza workshop bedoeld?

De pizza workshop is bedoeld voor iedereen die van pizza houdt. Of je nu een pizza liefhebber bent, op zoek bent naar een leuke teambuilding activiteit, met vrienden de uitdaging aan wilt gaan, of een gezellig familie uitje zoekt: de pizza workshop is geschikt voor iedereen!

Samen met collega’s of vrienden pizza bakken als een pro

We bieden twee verschillende soorten pizza workshops aan op locatie. De eerste is een workshop in Groningen met pizzabakker, waarbij onze deskundige bakkers hun vaardigheden laten zien en je begeleiden bij het maken van je eigen pizza.

De tweede optie is een workshop zonder pizzabakkers op locatie, maar wel met een professionele tutorial waarin alle stappen worden uitgelegd. Ongeacht de workshop die je kiest, zullen we ervoor zorgen dat je alles leert over het maken van de perfecte Napolitaanse pizza.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en leerzame activiteit op locatie, dan is onze Napolitaanse pizza workshop in Groningen de perfecte keuze!

Workshop pizza bakken – tutorial
Pizza workshop op locatie

Tutorial pizza workshop

Met onze tutorial pizza-workshop op locatie worden jullie een ware pizzabakker! Je ontvangt van ons alles wat je nodig hebt, inclusief een oven, mobiele keuken, anti pasti, tiramisu, deeg en de beste ingrediënten. En het beste van alles: je gaat zelf aan de slag met onze super professionele tutorial. Geen enkele stap wordt overgeslagen, dus je zult alle kneepjes van het vak leren. Aan het einde van de workshop ben jij een expert in het maken van de perfecte pizza.

Pizza workshop op locatie

WORKSHOP MET PIZZABAKKER

Bij onze pizza workshop op locatie krijg je een ervaren pizzabakker die je alles leert over de Napolitaanse pizza. Je begint met het maken van het deeg, wat je helemaal met de hand doet. Daarna laat de pizzabakker je zien hoe je het deeg op de juiste manier groot maakt en hoe je de pizza belegt met diverse toppings. Vervolgens bakken we de pizza af in een echte steenoven, volgens de Napolitaanse traditie.

Vraag OFferte op

Meer informatie over onze mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid?

Neem Contact Op

Prijzen en duur pizza workshop met pizzabakker(s) – vanaf €42,50 p.p.

Onze workshop met pizzabakker kost €42,50 per persoon (vanaf 15 personen). Dit is inclusief een ervaren pizzabakker, diverse ingrediënten van topkwaliteit, puur Napolitaans deeg, een professionele steenoven op locatie, mobiele keuken. Leer de kneepjes van het vak en geniet van een gezellige dag/avond vol heerlijke pizza’s.

De workshop is eventueel uit te breiden met anti pasti & tiramisu. Vraag daarvoor naar de mogelijkheden!

Pizza workshop tutorial – vanaf €25 p.p.

Voor slechts €25 per persoon (vanaf 15 personen) krijg je alles wat je nodig hebt om een heerlijke pizza te maken. De duur van de workshop bepaal je zelf en alles is inbegrepen. Van ingrediënten van topkwaliteit tot een professionele steenoven op locatie, mobiele keuken.. En uiteraard de tutorial himself!

De workshop is uit te breiden met anti pasti als voorgerecht en Tiramisu als nagerecht.

Boek nu!

Reserveer nu de pizza workshop in Groningen!

Vraag Offerte Op!
Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647