Geslaagd! : Een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Lazzarella.

Bij Lazzarella zijn we trots om aan te kondigen dat we het AVPN-certificaat hebben ontvangen! Dit certificaat is uitgereikt door de Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN). Na 8 jaar hard werken, onderzoeken en uitproberen, kunnen wij met trots zeggen dat we het AVPN-certificaat hebben behaald. Waardoor we nu de authentieke Napolitaanse pizza’s volgens de hoogste kwaliteitsnormen bereiden en serveren aan onze gasten.

Napolitaanse-pizza

Wat is het AVPN-certificaat?

De AVPN is een non-profit organisatie, opgericht in Napels in 1984, met als doel de traditionele Napolitaanse pizza te beschermen en te promoten. Het AVPN-certificaat is wereldwijd erkend als een keurmerk voor pizzeria’s die de strikte regels en tradities van het bereiden van een Napolitaanse pizza waarborgt. Het behalen van dit certificaat betekent dat onze pizza’s voldoen aan de authentieke standaard die in Napels is ontstaan. Voor meer informatie over AVPN lees hier onze blog!

Onze Reis naar Certificering

Bij Lazzarella hebben we altijd gestreefd naar ambacht in onze keuken. Onze reis naar het behalen van het AVPN-certificaat begon met een diepgaande studie van pizza’s. Zo zijn Joep en Igor (eigenaren Lazzarella) gaan onderzoeken welke Italiaanse pizza volgens hun het beste is. Al snel kwamen ze uit in Napels waar de authentieke Napolitaanse pizza werd geserveerd. In Napels hebben ze dan ook intensieve trainingen gevolgd, waarbij ze de kneepjes van het vak hebben geleerd van meester-pizzaiolio’s (pizzabakkers) die hun pizza-vaardigheden jaren lang hebben ontwikkeld. Voor meer informatie over het verhaal van Lazzarella is terug te vinden in dit interview.

Ook is er een aantal weken geleden een pizza-meester (Cristiano Derinaldi) bij ons langs geweest. Om alle kneepjes van het AVPN-keurmerk uit teleggen en het personeel van Lazzarella tips te geven om de perfecte Napolitaanse pizza’s te bakken. Door deze samenwerking blijft Lazzarella dan ook op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de authentieke Napolitaanse pizza.

We hebben bij Lazzarella dan ook geïnvesteerd in de beste Italiaanse ingrediënten en apparatuur. Onze tomaten zijn van de hoogste kwaliteit San Marzano-tomaten, Lazzarella gebruikt dan ook geen gist maar heeft een zuurdesem waardoor de pizza gezonder en lekkerder word. Ook word de mozzarella dagelijks vers gemaakt. We bakken onze pizza’s in een traditionele hout gestookte steenoven, die dan ook speciaal is ontworpen om de perfecte balans van hitte en luchtcirculatie te bieden. Hierdoor krijgen de Napolitaanse pizza’s dan ook een lekkerdere smaak en textuur.

AVPN Pizza

Wat Betekent Dit Voor Onze Klanten?

Het ontvangen van het AVPN-certificaat is niet alleen een erkenning van ons harde werk en toewijding. Maar het is ook een beloning voor onze klanten, want wanneer je bij Lazzarella een pizza bestelt. Kun je er dan ook op vertrouwen dat je geniet van een authentieke Napolitaanse ervaring. Met het juisten gerezen deeg, een luchtige korst, smaakvolle saus en de vers gesmolten mozzarella. Hierdoor krijg je dan ook bij Lazzarella met elke hap de smaak van een eeuwenoude tradities van Napels binnen.

Proef de Authentieke smaak van Napels!

We nodigen dan ook al onze klanten uit om deze mijlpaal met ons te vieren. Kom langs in onze pizzeria in Erp, waar je kunt genieten van de authentieke smaken uit Napels die ons AVPN-certificaat vertegenwoordigt. Of je nu een vaste klant bent of ons voor de eerste keer bezoekt, we zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Bij Lazzarella blijven we ons inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit en het delen van onze passie voor Italiaans eten. We zijn dan ook dankbaar voor de steun van onze klanten en kijken ernaar uit om nog vele jaren authentieke Napolitaanse pizza’s te serveren.

Kom en proef het verschil,

Ciao!

Uit eten lazzarella

Bekijk hier onze andere blogs

Lees meer!

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647