Kerstborrel op locatie in Namen 

Lazzarella – Dé Specialist in Italiaanse Kerstborrels Op Jouw Werkplek in Namen

Op zoek naar een onvergetelijke Italiaanse kerstborrel op bedrijf in Namen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze Italiaanse kerstborrel brengt de smaken en sfeer van Italië rechtstreeks naar jouw locatie. Of je nu kiest voor een stijlvolle stretchtent op locatie of de gezellige transformatie van je kantoor, onze Italiaanse kerstborrel biedt een culinair avontuur. Geniet van heerlijke pasta en versgebakken pizza’s, begeleid door een ruime selectie drankjes. Overweeg ook onze optionele pizza workshop om de ervaring nog specialer te maken. Maak van je kerstborrel een “Una Serata Italiana” om nooit te vergeten!

Italiaanse catering op locatie - kerstborrel met pasta
Italiaanse catering - kerstborrel organiseren

Italiaanse Kerstborrel op Kantoor in NamenLive cooking

We bieden een uitgebreid menu met authentieke Italiaanse gerechten, waaronder heerlijke antipasti, verse pasta’s met diverse sauzen, smaakvolle pizza’s uit onze houtoven en verrukkelijke nagerechten.

Alles vers op locatie bereid door onze pizza / pasta chefs.

Pasta

Live cooking met verse pasta’s. Ideaal voor de kerst, dit kunnen we binnen allemaal recht voor de neus van de gasten bereiden!

Napolitaanse pizza

Pizza kan heel goed bereid worden in de winter! De houtoven staat buiten, maar wat geeft er nu meer sfeer dan een brandende pizza oven?

Volledige service

Wij bieden ook drankopties, aankleding, stretchtenten die dicht kunnen. Vraag naar de mogelijkheden!

Winterproof

Winterproof , zo kun je onze Italiaanse kerstborrel wel omschrijven. De pizza oven is onze verwarming;).

We installeren de pizza oven buiten, en kunnen waar nodig de pizza’s naar binnen brengen. Of we bouwen er een iets gezelligs omheen met heaters en lichtjes.

Ook kunnen we binnen in de kantine van werk of kantoor koken. Onze pasta’s en andere gerechten zijn hier uitermate geschikt voor. Ook is de combinatie pizza en pasta mogelijk voor dubbele smaak en sfeer!

Houtoven vuur - napolitaanse pizza's kerstborrel

Ruime ervaring met kerstborrels

Samen met ons wordt het organiseren van jouw bedrijfskerstborrel een fluitje van een cent. Dankzij onze ruime ervaring in het maken van onvergetelijke evenementen, brengen we de feestelijke magie naar jouw locatie. Een zorgeloze en onvergetelijke kerstviering, dat is wat je kunt verwachten

Creëer Onvergetelijke Herinneringen met Lazzarella Kerstborrels

We begrijpen dat een kerstborrel draait om het creëren van waardevolle herinneringen. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het plannen van elk aspect van jouw bedrijfskerstborrel, van het menu en de aankleding tot de muziek.

Vraag OFferte op

Meer informatie over onze mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid?

Neem Contact Op
Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647