pizzabakker op locatie

Pizzabakker op locatie

Ciao amici, leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Een pizzabakker op locatie is een originele en smakelijke cateringoptie op je bruiloft, bedrijfsfeest, evenement of tuinfeest. Wij maken de lekkerste Napolitaanse pizza’s en bakken ze in 1,5 minuut in onze mobiele ovens. Onze mobiele pizzabakkers garanderen snelheid en kwaliteit; op elke locatie. Boek daarom onze pizzabakker op locatie voor op je bruiloft, bedrijfsfeest, evenement of tuinfeest!

Waarom een pizzabakker op locatie? 3 redenen!

1. Vers gebakken

Wij bereiden en bakken onze pizza’s vers op locatie, waardoor de gasten kunnen genieten van de heerlijke geur en smaak van alle verse ingrediënten. Geniet van onze diverse smaken, rechtstreeks uit de oven. Verser kan niet!

2. Inclusief beleving

Beleving: een van onze unieke ingrediënten. Door onze interactieve catering krijg je een extra leuke sfeer op je feest. Wij creëren een leuk hoekje en zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

3. Flexibel

Wij nemen allerlei ingrediënten mee, afhankelijk van het menu dat je kiest. Vraag dus gerust aan onze pizzabakker om een bepaalde soort pizza, want ze maken ‘m met plezier voor je!

Mobiele pizzabakker op locatie 1 lazzarella
Mobiele pizzabakker op locatie
pizzabakkeroplocatielazzarella - bruiloft diner
Pizzabakker op bruiloft

Pizzeria op locatie

Een mobiele pizzeria kan je feest of evenement naar een hoger niveau tillen. We maken gebruik van mobiele ovens in verschillende maten, waardoor we op elke locatie een kleine pizzeria neer kunnen zetten. Heel veel ruimte hebben we dus niet nodig, maar voor specifieke informatie over de ruimte die onze pizza’s innemen kun je contact met ons opnemen.

MObiele pizzabakkers op locatie lazzarella

Pizzabakkers Voor elke gelegenheid

Onze mobiele pizzabakkers kun je inhuren op elk feest of evenement: of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, tuinfeest of event is. We kunnen kleine en grote groepen voorzien van Italiaanse catering: van 30 tot wel 1000 personen! En hoeveel gasten je ook hebt, de snelheid blijft er altijd inzitten. Daarnaast past onze kleinste oven gewoon door de deur, dus we kunnen op elke locatie terecht!

Napolitaanse pizzabakker op locatie

Wij zijn gespecialiseerd in Napolitaanse pizza’s: een beroemde pizza die wereldwijd gewaardeerd wordt om zijn heerlijke smaak en kwaliteit. Kenmerken voor deze pizza is de dikke, knapperige korst en de dunne bodem. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verse ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals San Marzano-tomaten en mozzarella di bufala.

Deze pizza’s worden gebakken in een houtgestookte steenoven. Doordat de oven tot wel 480 graden gestookt kan worden, zijn de pizza’s al binnen anderhalve minuut klaar!

Napolitaanse pizza's op locatie
Napolitaanse pizza’s op locatie

Kom proeven!

Wil je alvast kennis maken met een aantal van onze pizzabakkers? Reserveer bij onze pizzeria in Erp en proef de overheerlijke smaken van onze Napolitaanse pizza’s & meer!

Pizzeria

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden?

Contact

Pizzabakker op locatie: Meer dan een pizza

Bij Lazzarella krijg je niet alleen pizza’s, want onze mobiele pizzabakkers bereiden allerlei gerechten uit de Italiaanse keuken. Kies voor de antipasti voorafgaand aan de pizza’s, deze kun je zo uitgebreid maken als je zelf wil! Vervolgens kun je kiezen voor de pizza-pasta combinatie en een dolce, in de vorm van tiramisu of Italiaans ijs, als afsluiter.

Glas wijn of een fles bier erbij? Dat kan ook uiteraard, net als de verschillende frisdranken en koffie die we kunnen serveren! Bekijk hier:

Onze Arrangementen

Sfeervolle decoratie

Tent, aankleding of uniek verzoek? Tutto è possibile!

Lees meer

Napolitaanse Pizza’s

Napolitaanse pizza’s bij jou op locatie? Wij bakken ze!

Lees meer

Antipasti

Proef de pure en eerlijke kazen, vleeswaren, olijven en meer!

Lees meer

Dolce

Een zelfgemaakte tiramisu of wat dacht je van gelato? Delizioso!

Lees meer

Drank

Geniet van de zonovergoten druiven in de streekwijnen of de perfecte Espresso.

Lees meer

Pasta op locatie

Live pastacatering op locatie met pure ingrediënten en diverse pastasoorten.

Lees meer

Onze mogelijkheden

Volledig in stijl

Van tent tot bar en van Italiaanse kleding tot muziek. Heb jij een speciaal verzoek?

Lees meer

Bruiloft

Vier het leven met Italiaanse ambacht en maak jullie speciale dag uniek!

Lees meer

evenementen

Voor grote en klein events, wij passen ons aan! Van pizza foodtruck tot pasta catering.

Lees meer

particulier

Met Lazzarella is het gegarandeerd feest met de catering voor bij jou thuis

Lees meer

bedrijfsfeestje?

Pizza catering waarbij ambacht, kwaliteit en beleving hoog in het vaandel staan.

Lees meer
Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647