Dolce

Dolce? Si signore! In Italië zijn ze gek op desserts, een Italiaans diner is dan ook niet compleet zonder een heerlijk dessert. De nagerechten van Lazzarella zorgen voor een kers op de taart bij jou Italiaanse catering, want er is niets zo lekker als wat zoets na een warme en hartige maaltijd. We laten je graag onze dessert mogelijkheden zien, dus maak maar alvast ruimte voor je toetjesmaag!

Tiramisu

Onze huisgemaakte tiramisu is een klassiek Italiaans nagerecht dat bestaat uit laagjes van verschillende ingrediënten, zoals mascarpone, lange vingers en koffie. Dit is niet zomaar een nagerecht, in Italië is dit de dolce preferito! Dus wil je niks missen: voeg Lazzarella’s tiramisu dan zeker toe aan je Italiaans diner, want de naam van het toetje zegt het al: maak mij blij!

Italiaanse catering met tiramisu
italiaans ijs op locatie

GElato

Denk je aan Italiaans ijs, dan beginnen de belletjes al te rinkelen. Bij Lazzarella krijg je geen traditioneel roomijs maar echte Italiaanse gelato, net iets anders, maar veel lekkerder! Lazzarella’s gelato wordt geserveerd in drie smaken: pistache, stracciatella en vanille. Heb je andere wensen wat betreft smaken? Wij denken altijd met je mee om tot een perfect dessert te komen!

Andere arrangementen

Dolce

Een zelfgemaakte tiramisu of wat dacht je van gelato? Delizioso! Lees meer

Drank

Geniet van de zonovergoten druiven in de streekwijnen of de perfecte Espresso. Lees meer

Napolitaanse Pizza’s

Napolitaanse pizza's bij jou op locatie? Wij bakken ze! Lees meer

Antipasti

Proef de pure en eerlijke kazen, vleeswaren, olijven en meer! Lees meer

Pasta op locatie

Live pastacatering op locatie met pure ingrediënten en diverse pastasoorten. Lees meer

Vraag offerte op

Wil je meer weten over onze dolci?

Neem contact op

Wat onze gasten er van vonden

“Erg lekker gegeten”

“Erg lekker gegeten
Heel vriendelijk personeel
En lijken op de echt Italiaanse pizza’s 🍕
Kom hier zeker vaker terug”

Anouk van den Brand

“Beleving & kwaliteit, maar ook snelheid”

“Ons bedrijfsfeest laten verzorgen door Mario e Luigi. 350 Personen in 1,5 uur voorzien van een compleet diner, wat een beleving! Van grote Italiaanse kwaliteit, absolutamente een aanrader!”

Falco Smits | Claassen & Smits

“Top Catering voor onze bruiloft”

“Wat hebben wij een heerlijk diner gehad. Vooraf de antipasti, als hoofd de Pizza-Pasta combinatie en als toetje de Tiramisu. Niet alleen het eten was heerlijk, ook het Italiaanse sfeertje er omheen was top. Super!”

Jeroen & Laura Krebbers 

“Capi della Pizza Italiana. Italiaanse pizza bazen!”

“Pizza’s met een hoofdletter P. En die P staat ook voor Passie, want dat ontbreekt niet! Super aankleding, prachtige ovens, leuk en professioneel personeel en ook nog eens goed eten;). We werken graag samen met deze Italiaanse bazen”

Joris | Uitjesbazen

Laat je inspireren

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647