Bedrijfsfeest organiseren in Friesland 

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza
Bedrijfsfeest organiseren met Italiaanse catering

Italiaans Bedrijfsfeest organiseren in Friesland?

Een bedrijfsfeest organiseren in Friesland doe je met Lazzarella! Verwen je medewerkers met onze Italiaanse catering en beleef een onvergetelijke tijd. Onze Italiaanse foodtruck presenteert een divers menu vol Italiaanse delicatessen, waaronder authentieke Napolitaanse pizza’s en verse pasta’s. Bovendien verzorgen wij graag de volledige setting, inclusief tent en decoratie – alles ligt in onze handen.

bedrijfsfeest organiseren met italiaanse catering

Complete catering in Friesland

Als je ervoor kiest om ons te boeken voor jouw bedrijfsfeest, dan nemen we graag alle verantwoordelijkheid op ons, van de catering en drankjes tot de volledige aankleding.

Geniet van onze specialiteit, de Napolitaanse pizza, en ontdek ook ons aanbod aan verse pasta, antipasti en heerlijke dolce zoals tiramisu en Italiaans ijs. Een selectie van smakelijke Italiaanse drankjes, waaronder wijn, Peroni-bier en frisdrank, zal zeker niet ontbreken.

Verder creëren we ook de juiste sfeer met onze decoratiemogelijkheden, variërend van tenten en tafels & stoelen tot muziek en andere versieringen. Kortom, je hebt nu de mogelijkheid om een volledig Italiaans bedrijfsfeest te realiseren in Friesland.

Unieke ervaring

Wij zorgen niet zomaar voor een pizza op tafel, wij zorgen dat jouw bedrijfsfeest smakelijk en sfeervol wordt. Onze pizzabakkers in combinatie met de mobiele ovens zorgen voor een echte eyecatcher op jouw bedrijfsfeest. We gaan lekker dicht op de gasten staan, zodat iedereen kan meegenieten van het bereidingsproces.

Smakelijk eten, lekkere drankjes en een gezellige sfeer, waar wacht je nog op? Boek ons snel!

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza

Waarom een bedrijfsfeest organiseren in Friesland met lazzarella? – 9 redenen

1. Smaakvol

Italië staat bekend om haar smaakvolle gerechten. Bij de gedachte aan pizza en tiramisu loopt het water me al in de mond!

2. kwaliteit

Onze pizza’s worden gemaakt volgens de AVPN-regels. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van verse Italiaanse ingrediënten.

3. Flexibel

Of je nu een klein of groot bedrijfsfeest hebt, wij passen ons aan. We kunnen catering voor 30 tot wel 1000 personen verzorgen!

4. Live bereiding

Alles wordt live op locatie bereid, hierdoor maken wij enkel verse gerechten van kwaliteit.

5. Origineel

Lazzarella is een originele en smaakvolle toevoeging aan jouw bedrijfsfeest. Onvergetelijke ervaring!

6. Gemakkelijk

Wij nemen een complete mobiele keuken mee, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten van onze smaken.

7. Snel

Onze pizza’s worden gebakken in een houtgestookte steenoven, waardoor ze binnen 1,5 minuut al klaar zijn!

8. Sfeervol

Met onze mobiele keuken krijg jij het gevoel alsof je in Italië bent. Sfeervolle aankleding en lekker eten!

9. Op elke locatie

Met onze ovens in verschillende maten kunnen wij op elke locatie terecht. Ideaal dus voor grote en kleine groepen.

Italiaanse catering bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest Voor grote groepen

Onze cateringdiensten zijn ideaal voor groepen variërend van 30 tot 1500 personen, wat betekent dat zowel kleine als grote groepen bij ons terecht kunnen. Met een assortiment ovens van verschillende formaten kunnen we alle gasten voorzien van heerlijke pizza’s, en dankzij de hoge oventemperatuur worden de pizza’s snel bereid. Dit zorgt voor een vlotte bediening, zelfs tijdens grootschalige bedrijfsfeesten!

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647