Bedrijfsfeest organiseren in Luik 

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza
Bedrijfsfeest organiseren met Italiaanse catering

Italiaans Bedrijfsfeest organiseren in Luik

Bij Lazzarella ben je aan het juiste adres voor het organiseren van een bedrijfsfeest in Luik. Trakteer je werknemers op onze Italiaanse catering en beleef een memorabele tijd. Onze Italiaanse foodtruck presenteert een gevarieerd menu met authentieke Italiaanse lekkernijen, zoals traditionele Napolitaanse pizza’s en verse pasta’s. Bovendien zorgen wij voor de complete setting, inclusief tent en decoratie – alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

bedrijfsfeest organiseren met italiaanse catering

Volledige catering in Luik

Reserveer je ons voor jouw bedrijfsfeest, dan kunnen we de volledige organisatie op ons nemen. Van de culinaire verrassingen tot aan de complete aankleding, je hoeft nergens meer aan te denken.

We presenteren met trots onze specialiteit, de Napolitaanse pizza, en bieden daarnaast ook smaakvolle opties zoals verse pasta, antipasti en heerlijke dolce zoals tiramisu en Italiaans ijs. En wat betreft de drankjes, we voorzien je van een scala aan heerlijke Italiaanse opties, inclusief wijn, Italiaans bier en frisdrank. Onze expertise strekt zich uit tot in de decoratie, van tenten en tafels & stoelen tot aan muziek en andere feestelijke elementen. Kortom, je kunt nu een volledig en authentiek Italiaans bedrijfsfeest organiseren in Luik.

Unieke ervaring

Bij ons gaat het niet alleen om het serveren van pizza; we creëren een heerlijk en sfeervol bedrijfsfeest. Onze pizzabakkers en mobiele ovens zijn een ware blikvanger op jouw evenement. We staan dicht bij de gasten, zodat iedereen kan genieten van het pizza-bereidingsproces. Geniet van het eten, de drankjes en de gezelligheid. Waarom nog wachten? Reserveer nu!

Bedrijfsfeest organiseren in {stad} met napolitaanse pizza

Waarom een bedrijfsfeest organiseren in Luik met lazzarella? – 9 redenen

1. Smaakvol

Italië staat bekend om haar smaakvolle gerechten. Bij de gedachte aan pizza en tiramisu loopt het water me al in de mond!

2. kwaliteit

Onze pizza’s worden gemaakt volgens de AVPN-regels. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van verse Italiaanse ingrediënten.

3. Flexibel

Of je nu een klein of groot bedrijfsfeest hebt, wij passen ons aan. We kunnen catering voor 30 tot wel 1000 personen verzorgen!

4. Live bereiding

Alles wordt live op locatie bereid, hierdoor maken wij enkel verse gerechten van kwaliteit.

5. Origineel

Lazzarella is een originele en smaakvolle toevoeging aan jouw bedrijfsfeest. Onvergetelijke ervaring!

6. Gemakkelijk

Wij nemen een complete mobiele keuken mee, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten van onze smaken.

7. Snel

Onze pizza’s worden gebakken in een houtgestookte steenoven, waardoor ze binnen 1,5 minuut al klaar zijn!

8. Sfeervol

Met onze mobiele keuken krijg jij het gevoel alsof je in Italië bent. Sfeervolle aankleding en lekker eten!

9. Op elke locatie

Met onze ovens in verschillende maten kunnen wij op elke locatie terecht. Ideaal dus voor grote en kleine groepen.

Italiaanse catering bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest Voor grote groepen

Onze cateringdiensten zijn ideaal voor groepen variërend van 30 tot 1500 personen, wat betekent dat zowel kleine als grote groepen bij ons terecht kunnen. Met een assortiment ovens van verschillende formaten kunnen we alle gasten voorzien van heerlijke pizza’s, en dankzij de hoge oventemperatuur worden de pizza’s snel bereid. Dit zorgt voor een vlotte bediening, zelfs tijdens grootschalige bedrijfsfeesten!

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647