Culinaire workshop

Pizza workshop op locatie

Culinaire workshop: Ontdek het geheim achter de Napolitaanse pizza

Heb je altijd al willen weten wat het geheim is achter de perfecte Napolitaanse pizza? Dan is deze culinaire workshop zeker iets voor jou! Tijdens deze workshop leer je alle kneepjes van het vak en kan je na afloop zelf een pizza bakken op de Napolitaanse wijze. Doe de workshop met je vrienden, familie of collega’s en je bent verzekerd van een leuk teamuitje of een gezellige activiteit.

Wat leer je tijdens onze culinaire workshop

Onze pizzabakker zal je de hele weg naar een Napolitaanse pizza laten zien. Allereerst laten we je zien hoe je van een deegbolletje een perfecte Napolitaanse pizzabodem maakt, deze op de juiste manier belegd en bakt op de Napolitaanse manier: in een houtgestookte steenoven. Dit klinkt misschien heel makkelijk, maar er is best wel wat oefening voor nodig.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een culinaire workshop pizza bakken, dus we laten je graag onze opties zien!

Culinaire workshop op locatie

Je krijgt van ons een professionele steenoven en alle ingrediënten om een heerlijke pizza te maken. De workshop bij jou op locatie is mogelijk in twee vormen: uitleg van een ervaren pizzabakker of uitleg door middel van een tutorial.

Meer informatie

Culinaire workshop in pizzeria

Kom de workshop pizza bakken bij ons doen! We hebben alle materialen en ingrediënten om allerlei verschillende pizza’s te maken! Doe je de workshop bij ons dan zijn hapjes en drankjes inclusief.

Meer informatie

Vraag een offerte op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, beschikbaarheid of prijzen voor een workshop op locatie (met pizzabakker of tutorial) of in onze pizzeria?

Neem contact met ons op
pizza-oven huren

Culinaire workshop voor collega’s, vrienden of familie

Onze pizza workshop is de perfecte optie voor een leuke dag met collega’s, vrienden of familie. Leer samen alle kneepjes van het vak en geniet daarna met elkaar van jullie zelfgemaakte pizza’s. Ook kun je genieten van onze antipasti, tiramisu en onze Italiaanse dranken! Onze workshop is ook geschikt als teamuitje, zo kun je er bijvoorbeeld onderling een wedstrijd van maken: wie maakt de lekkerste pizza?

De napolitaanse pizza

Bij ons leer je de enige echte Napolitaanse pizza bakken! Een pizza volgens de regels van de AVPN met een dunne bodem en dikke, luchtige rand. Ook maken we gebruik van verse Napolitaanse tomaten en mozzarella, de basis van een pizza Napoletana! Onze pizza’s zouden niet Napolitaans zijn als ze niet gebakken worden in een houtgestookte steenoven. We verwarmen de oven tot wel 480 graden, hierdoor is de pizza al klaar binnen 90 seconden! Tijdens de workshop hoef je dus niet lang te wachten en ben je lekker veel bezig.

napolitaanse pizza culinaire workshop pizza bakken
Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647