Pizza catering   

Pizza catering voor een bedrijfseeest, huwelijk, tuinfeest of event?

Pizzacatering op locatie verzorgen wij graag, sterker nog dat is onze specialiteit. Napolitaanse pizza’s oftewel ’s werelds beste pizza’s op jouw bruiloft, tuinfeest, bedrijfsfeest of event. Met onze mobiele steenovens en pizza foodtrucks kunnen wij op elke locatie staan. Zelfs op een balkon, of stadstuinen maken onze mobiele pizzabakkers er een culinair smaakvol Italiaanse pizza catering van.

De pizza catering is toegankelijk voor vlees- en vis liefhebbers, vegetariërs en veganisten. Ook glutenvrije pizza’s kunnen wij verzorgen. Er is geen stroompunt of wat dan ook nodig, we zijn overal zelfvoorzienend in. Wij ontzorgen je volledig. Lazzarella Pizza Catering is de beste en smaakvolste keuze voor jouw event, bruiloft , bedrijfsfeest of tuinfeest!

Video impressies

Met onze pizza catering is Napels is dichterbij dan je denkt!

Breng de smaak van Napels naar jouw locatie met Lazzarella Pizza Catering

Waarom zou je genoegen nemen met gewone pizza als je ook de authentieke smaak van Napels kunt ervaren? Bij Lazzarella Pizza Catering bakken we onze pizza’s met vakmanschap en uitsluitend met de beste ingrediënten, zoals de fior di latte d’agerola mozzarella en San Marzano-tomaten. Onze pizzabakkers zijn opgeleid bij het hoofdkwartier van AVPN in Napels of intern en brengen deze kennis en passie naar jouw locatie. Of je nu een feestje geeft of een bedrijfsevenement organiseert, met Lazzarella Pizza Catering breng je de smaak van Napels naar jouw gasten. Boek ons nu en laat je verrassen door onze onweerstaanbare pizza’s.

Pizza catering op locatie - lazzarella special

Vraag OFferte op

Meer informatie over onze mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid?

Neem Contact Op

Ontdek waarom Lazzarella dé keuze is voor pizzacatering: 12 overtuigende redenen!

1. lokaal & pure ingredienten

De hoofd ingrediënten van de pizza cateringen komen uit Campanië, de streek van Napels. Alle groenten halen we bij lokale agrariërs.

Elk ingrediënt heeft een eigen verhaal, die vertellen we je graag.

2. Grote & kleine groepen

Lazzarella pizza catering   is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Variërend van 30 – 2000 personen.

3. blikvangers

Lazzarella pizza foodtruck is een aantrekkelijke optie voor al je gasten. Onze houtgestookte ovens zijn allemaal prachtige blikvangers.

4. Informeel

Iedere gast krijgt een plankje ter formaat pizzapunt en kan zo onbeperkt van verschillende smaken genieten. Een leuke en gezellige manier van eten.

5. Uniek

Pizza op locatie biedt een unieke en leuke ervaring voor gasten van een bruiloft, bedrijfsfeest, evenement of gewoon bij je thuis. Keer wat anders dan een buffet of bbq.

6. Napolitaans geschoolde pizzabakkers

Boek je onze pizza catering in   dan krijg je enkel goed geschoolde mobiele pizzabakkers. Intern opgeleid óf zelfs in Napels, bij het hoofdkwartier van de AVPN..

7. combinatie

Ook is het mogelijk de pizza’s te combineren met anti pasti, dolce of pasta. En waarom niet alles?

8. snelle service

De pizza’s bakken we op 450 graden in 90 seconden klaar. En ze worden gesneden in meerdere punten. Per pizza bedien je al gauw 6 gasten. Ook bakken we meerdere pizza’s tegelijk.

9. ieder wat wils

Verschillende soorten pizza’s passeren de revue. Vegetarisch, vleesliefhebbers, veganisten en zelfs glutenvrije pizza’s kunnen wij leveren

10. beleving

Wij zorgen voor een heuse beleving, doordat we met onze pizzeria op wielen een echt restaurant keuken op jouw locatie plaatsen. Alles wordt vers bereid, tel daar de passie van de pizzabakkers nog eens bij op.

11. elke locatie mogelijk

De kleinste ovens passen door een deur en zijn zo op alle locaties inzetbaar.

12. valoriani ovens

Al onze ovens zijn van het merk Valoriani. De ovens worden geroemd om hun kwaliteit en authenticiteit, en kunnen hoge temperaturen bereiken en vasthouden.

Daarnaast zijn het prachtige ovens om te zien.

Locaties

Met onze mobiele pizza catering komen we op alle locaties in Nederland en Vlaanderen. Van Amsterdam tot Maastricht en van Antwerpen tot Gent.
In deze steden hebben we al vele pizza’s gebakken:

Napolitaanse pizza catering - mobiele ovens
Napolitaanse pizza catering – mobiele ovens

Nederland

Amsterdam, Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam, Groningen, Delft, Maastricht, Den Haag, Tilburg, Breda.

Lazzarella pizza catering diverse smaken
Lazzarella pizza catering diverse smaken

België

Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Oostende, Hasselt, Mechelen, Kortrijk, Turnhout

Reviews

“Beleving & kwaliteit, maar ook snelheid”

“Ons bedrijfsfeest laten verzorgen door Mario e Luigi. 350 Personen in 1,5 uur voorzien van een compleet diner, wat een beleving! Van grote Italiaanse kwaliteit, absolutamente een aanrader!”

Falco Smits | Claassen & Smits

“Absoluut een aanrader”

De jongens en meiden van Lazzarella waren echt top. Onze bruiloft met 125 gasten ging door in onze tuin en vantevoren werd meegedacht over beste opties.
Ondanks dat er regen kwam tijdens de bruiloft dat niet voorspeld was, pasten jullie mensen zich gelijk aan en werden de lekkerste pizza’s binnen no-time op tafel gezeten met een grote glimlach. Veel verscheidenheid, geen vraag teveel en supervriendelijk personeel. Absoluut een aanrader, zeker ook voor grotere partijen. Nogmaals een dikke merci

Melissa van de Bank

“Capi della Pizza Italiana. Italiaanse pizza bazen!”

“Pizza’s met een hoofdletter P. En die P staat ook voor Passie, want dat ontbreekt niet! Super aankleding, prachtige ovens, leuk en professioneel personeel en ook nog eens goed eten;). We werken graag samen met deze Italiaanse bazen”

Joris | Uitjesbazen

“Erg lekker gegeten”

“Erg lekker gegeten
Heel vriendelijk personeel
En lijken op de echt Italiaanse pizza’s 🍕
Kom hier zeker vaker terug”

Anouk van den Brand

“Geweldige Catering”

Geweldige catering: onze gasten waren razend enthousiast. Heerlijke anti-pasti, salade én PIZZA ❤️.
Ontzorgd, zorgvuldig, vriendelijk en erg smakelijk!

Annelot Tempelmann

“Mooi italiaans hoekje”

Ze waren bij mijn nichtje op de bruiloft. Het italiaanse hoekje hadden ze mooi aan gekleed. Zo wel de pizza’s als de pasta’s waren erg lekker

Bart Ketelaars

“Super cateraar”

Super cateraar, heerlijke pizza’s, aardige mannen. Alle gasten op mijn feest waren vol lof over Lazzarella.
Mede door hen was het een geweldig feest!

Joanne Bom

“Top Catering voor onze bruiloft”

“Wat hebben wij een heerlijk diner gehad. Vooraf de antipasti, als hoofd de Pizza-Pasta combinatie en als toetje de Tiramisu. Niet alleen het eten was heerlijk, ook het Italiaanse sfeertje er omheen was top. Super!”

Jeroen & Laura Krebbers 

“Geweldige ervaring”

Geweldige ervaring van Mario e Luigi tijdens ons feest. Genoten van de Italiaanse hapas en pizza’s.Tiramisu en ijs als afsluiter. Super!

Familie Smit

“voor herhaling vatbaar”

Voor een bedrijfsuitje ingehuurd voor ongeveer 30 man. Heerlijke pizza’s en een erg leuke uitstraling. Ik ben altijd goed geholpen via de telefoon en ze zijn altijd bereikbaar. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Ella Sampers

“was top”

Mannen ingehuurd voor een Italiaanse huwelijkslunch. Was top. Optijd, genoeg te eten, zag er goed uit was lekker!

Lennard Kooy

Hoe gaan we te werk?

Boek je onze pizza catering dan komen wij +- 2 uur van te voren op locatie om alles op te bouwen. De oven stoken we dan alvast even goed op, zodat die mooi op temperatuur is als de pizza’s gebakken worden.

Om de mobiele pizza oven bouwen we een mobiele keuken op. Hierop gaan wij rustig alles klaarzetten, de groentes snijden en eventuele ingrediënten afbakken.

Zodra de gasten zijn gearriveerd, de oven op temperatuur is, wordt er gebakken. De pizza’s worden met de hand groot gemaakt en er worden constant diverse smaken bereid.

Iedere gast krijgt een plankje ter formaat pizza punt, zodat ze gedurende 1,5 – 2u langs kunnen lopen om een pizzapunt te pakken.

De pizza’s bakken we in 90 seconden gaar op 450-480 graden, dus de snelheid zit er goed in. Afhankelijk van he type oven bakken we er 2-7 tegelijk. En voor grote groepen plaatsen we er een oven en team bij.

In het geval van grote groepen bakken we 20 pizza’s per 1,5 minuut als het moet!

Als iedereen voorzien is van voldoende pizza ruimen we alles weer netjes op en drinken we nog even een drankje om erna weer naar Napels te rijden;).

Vraag OFferte op

Meer informatie over onze mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid?

Neem Contact Op
Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647