Pizzabodems horeca, ongekoeld houdbaar tot 90 dagen!

Ben jij eigenaar van een horecazaak, hotel, camping of recreatiepark en op zoek naar een betrouwbare leverancier voor kant en klare pizzabodems? Dan is Lazzarella de perfecte keuze voor jou! Onze pizzabodems blijven tot wel 90 dagen goed op kamertemperatuur, waardoor onze pizza’s geen ruimte innemen in jouw koeling en ideaal zijn voor horecabedrijven.

Ontdek de perfecte oplossing voor het serveren van authentieke Napolitaanse pizza’s in jouw horecazaak. Met onze kant en klare Napolitaanse pizzabodems is het nog nooit zo eenvoudig geweest om jouw gasten te trakteren op heerlijke smaken, zonder gedoe.

Lazzarella’s kant-en-klare pizzabodems zijn dan ook binnen 2 minuten klaar, waardoor je jouw gasten snel voorziet van de lekkerste pizza.

kant en klare pizzabodem

kant en klare pizzabodem

Haal de pizzabodem uit de gesealde verpakking.

kant en klare pizzabodem bereid

Beleg je pizza

Beleg je Napolitaanse pizzabodem met de lekkerste Italiaanse Ingrediënten.

kant en klare pizzabodem in de oven

Afbakken en genieten

Bak de pizza’s binnen 90 seconden af en geniet van je Napolitaanse pizza!

pizza met Napolitaanse pizzabodem

hoe worden onze kant en klare pizzabodems gemaakt?

Onze pizzabakkers bereiden het pizzadeeg met verse ingrediënten rechtstreeks uit Italië en strekken het met de hand uit tot perfecte pizzabodems. Nadat we de tomatensaus hebben aangebracht, bakken we de pizza’s voor 80% af voordat we ze zorgvuldig verpakken. Op deze manier leveren we hoogwaardige Napolitaanse pizza’s zonder dat u veel tijd en vaardigheden hoeft te investeren.

Naast onze kant-en-klare pizzabodems bieden wij ook een breed scala aan authentieke Italiaanse toppings. Zo kun je de pizzabodems eenvoudig beleggen en afbakken voor een heerlijke smaakervaring.

Waarom onze Napolitaanse pizzabodem perfect is voor jou horecazaak?

  • Onze pizzabodem is 90 dagen houdbaar op kamertemperatuur, waardoor deze bodems geen ruimte innemen in je koeling/diepvries.
  • De pizzabodems hebben een hoge kwaliteit en een authentieke smaak, die een echte Napolitaanse ervaring biedt.
  • Onze pizzabodem is eenvoudig en snel te bereiden, waardoor je moeiteloos binnen 2 minuten heerlijke pizza’s op tafel tovert.
  • Met onze hoogwaardige pizzabodems heb je geen ervaring nodig, iedereen kan met gemak een heerlijke pizza maken.
  • De inkoop prijs voor onze kant en klare pizzabodems zijn goedkoop, waardoor jij binnen 2 minuten een 100% winstmarge hebt.
Pizzabodem beleggen

Voor wie zijn onze kant en klare pizzabodems geschikt?

Horeca

Pas je bestaande menu eenvoudig aan met een kwalitatief hoogwaardige pizzabodem, zonder de behoefte van een bekwame chef

Hotels

Voeg Napolitaanse pizza’s toe aan jouw menu of biedt gasten de mogelijkheid voor pizza als roomservice

Vakantie- en recreatie parken

Verras je gasten met kwalitatief hoogstaande pizza’s, ideaal voor op het menu of voor een (wekelijkse) pizza-avond, met onze authentieke pizzabodems.

De bereidingswijze van onze kant en klare napolitaanse pizzabodems

We beginnen met het maken van het pizzadeeg. Hiervoor maken wij gebruik van zuurdesem / Lievito madre in plaats van gist. Zuurdesem heeft een natuurlijkere werking en is gezonder dan gist. Naast zuurdesem maken we gebruik van water, zout en hoge kwaliteit bloem uit Napels. We doen geen concessie aan het pizzadeeg, omdat kwaliteit van de pizza bij ons het allerbelangrijkste is.

Het zuurdesem zorgt ervoor dat onze pizza een perfecte smaaktextuur heeft, de maturatie , fermentatie en rijsproces is van lange duur wat een hoogwaardige smaak van pizza geeft. We laten ons deeg 48u warm rijzen, wat voor een luchtige pizza zorgt.

Onze pizzaiolo’s strekken het deeg met de hand uit tot perfecte pizzabodems. Vervolgens wordt er een laag San Marzano tomatensaus toegevoegd. De pizza’s worden 80% afgebakken op 450 °C, volgens authentieke Napolitaanse traditie. Na het bakken worden ze verpakt, dankzij onze innovatieve verpakkingsmethode behouden de pizza’s hun hoogwaardige kwaliteit en blijven ze tot 90 dagen houdbaar buiten de koeling en vriezer!

Met minimale vaardigheden en tijd kunnen de pizza’s eenvoudig belegd en kort afgebakken worden. Zo serveer je je gasten moeiteloos de meest authentieke Napolitaanse pizza’s met onze hoogwaardige pizzabodem.

AVPN keurmerk

Onze pizzabodems worden altijd volgens de AVPN-methode gemaakt en bereid, waarbij maken we gebruik van de officiële werkwijzen uit Napels.

Met dit keurmerk garanderen wij een uitstekende kwaliteit van onze pizzabodems.

Voor meer informatie over het AVPN keurmerk lees onze blog.

Klik hier

Zuurdesem

Onze pizzabodems worden bereid met zuurdesem, wat zorgt voor een unieke smaak en textuur.

Zuurdesem verbetert de verteerbaarheid, bevordert de opname van voedingsstoffen en ondersteunt een stabiele bloedsuikerspiegel.

Voor meer informatie over zuurdesem lees onze blog.

Klik hier

Elektrische pizzaoven

Voor een perfect gebakken pizza is een nauwkeurige temperatuur cruciaal. Zo kan de pizza worden afgebakken bij een temperatuur van 250 °C, waarbij de pizza ongeveer 5 minuten in de oven moet liggen. Echter, voor een authentieke Napolitaanse ervaring moet de oven worden ingesteld op 450 °C. Dit zorgt voor de kenmerkende textuur van Napolitaanse pizza’s en resulteert in een snelle bakervaring, waarbij je pizza binnen 90 seconden klaar is.

Ontdek onze hoogwaardige pizzaoven, verkrijgbaar voor aankoop of verhuur, waarmee jij thuis of in jouw horecazaak de perfecte pizza kan bereiden. Bij vragen staan wij altijd klaar om te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Elektrische oven kant en klare pizzabodems

Eigenschappen oven

  • Maximale temperatuur 509 °C
  • 2 bakkamers
  • Bereidingstijd: 90 seconden
  • Afmeting: 54 x 59 x 35 cm
  • Gewicht 27 Kilo
  • Stroomaansluiting: volt 230
Pizzabakker uit napels

Waarom kiezen voor een samenwerking met lazzarella?

Lazzarella heeft een sterke band met een pizzabakker uit Napels. Een interessant feit: in 2022 werd de pizzeria van deze Italiaanse pizzabakker door de AVPN uitgeroepen tot de beste ter wereld. We hebben dus geleerd van de beste en onderhouden regelmatig contact met hem om onze kwaliteit te waarborgen en te verbeteren. Dit jaar wordt Lazzarella dan ook beloond met het keurmerk van de AVPN, een prachtige mijlpaal in onze geschiedenis.

Bij Lazzarella zijn we continu bezig met vooruitgang. Elke dag streven we ernaar onszelf te verbeteren en Nederland en België te laten genieten van echte Napolitaanse pizza’s. Met onze passie en expertise staan we klaar om horecagelegenheden te helpen authentieke Napolitaanse pizza’s aan hun klanten te serveren.

Neem contact op!

Wacht niet langer en neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen.

Klik hier

Levering in heel nederland en belgiË

Ontdek de veelzijdigheid van onze kant-en-klare pizzabodems, leverbaar door heel Nederland en België! Benieuwd naar ons concept en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647