Event catering

Een event op de planning staan, maar de catering nog niet geregeld? Dan ben je bij ons bij het juiste adres. Lazzarella heeft namelijk jarenlang ervaring in het verzorgen van caterings en heeft dan ook op grote events, feesten en verjaardagen gestaan. Maar sinds kort kunnen wij met onze catering de lekkerste Napolitaanse pizza’s ook binnen verzorgen aan jou gasten.

Pizzaoven-met-pizza
pizzaoven-met-pizza-sfeer
Jubileum feest organiseren met italiaanse catering

De lekkerste napolitaanse pizza op jouw binnen event?

Bij Lazzarella denken we graag met onze gasten mee. Na veel overleg hebben we een nieuwe optie voor onze catering bedacht. We hebben namelijk geïnvesteerd in een nieuwe elektrische oven, waardoor we nu ook binnen op jouw evenement kunnen cateren.

Wij hebben tot nu op verschillende evenementen gestaan, waaronder vorig jaar in de Ziggo Dome, Ahoy en bij een bedrijfsevenement van Jumbo. Na veel vraag naar evenementen die binnen plaatsvinden, wilden we hier graag op inspelen met ons nieuwe concept “Lazzarella’s E-Pizzaforno” (oftewel een elektrische oven). Waardoor we nu ook binnen de lekkerste Napolitaanse pizza’s op jou event kunnen serveren.

Lazzarella is met dit concept dan ook de eerste in de markt die pizza catering naar binnen brengt, waardoor jij jouw gasten op jou event kunt verrassen met de lekkerste smaken uit Napels. Dus ben jij een eventmanager en opzoek naar een Italiaanse cateraar? Lees dan hier onder verder voor meer informatie.

Deze bedrijven gingen je voor

Elektrische-pizzaoven-met-pizza

Geen steenoven, maar elektrisch?

Normaal gesproken maken wij bij Lazzarella gebruik van een authentieke Italiaanse steenoven voor onze caterings. Echter komt bij deze steenovens veel rookontwikkeling vrij, waardoor het voor ons niet mogelijk is om binnen te staan met onze foodtruck.

Met ons nieuwe concept, waarbij we onze Napolitaanse pizza’s in een elektrische oven kunnen afbakken, wordt het voor ons mogelijk om ook op jouw binnen evenement te staan met de lekkerste Napolitaanse pizza’s.

Kwaliteit Napolitaanse pizza

Natuurlijk denk je misschien huh? Een Napolitaanse pizza uit een elektrische oven?

Maar wij bij Lazzarella garanderen de kwaliteit van onze pizza’s en zorgen er dan ook voor dat deze net zo lekker smaken.

Meer weten over Napolitaanse pizza’s? lees onze blog.

Bereidingswijze

Onze pizzabodems worden  belegd met de verste Italiaanse ingrediënten, zoals verse mozzarella, San Marzano-tomaten en basilicum.

Vervolgens bakken we de pizza’s op de juiste tempratuur 90 seconden af. Waardoor we onze gasten binnen een snelle manier kunnen voorzien van een authentieke Napolitaanse pizza.

Pizza catering op jou event?

Dus wil jij de lekkerste authentieke Napolitaanse pizza op jou event? Dan is dit voortaan bij ons mogelijk. Wat wij als Lazzarella belangrijk vinden is dat wij de Italiaanse cultuur en smaken over brengen op jou gasten. Bij ons staat dan ook kwaliteit en gezelligheid op 1!

Naast onze lekkere pizza’s is onze mobiele keuken dan ook een blikvanger op jouw event. Met ons totaal plaatje van ovens, een mobiele keuken en onze enthousiaste pizzabakkers creëren we een geweldige Italiaanse sfeer op jouw event.

Of het nu gaat om een conferentiecentra, congrescentra, hotel, museum, stadion of bedrijfslocatie. Met onze nieuwste elektrische oven kunnen wij voortaan dan ook écht overal terecht.

Elektrische-pizzaoven-met-pizza-op-schep

Onze Arrangementen

Sfeervolle decoratie

Tent, aankleding of uniek verzoek? Tutto è possibile!

Lees meer

Napolitaanse Pizza’s

Napolitaanse pizza’s bij jou op locatie? Wij bakken ze!

Lees meer

Antipasti

Proef de pure en eerlijke kazen, vleeswaren, olijven en meer!

Lees meer

Dolce

Een zelfgemaakte tiramisu of wat dacht je van gelato? Delizioso!

Lees meer

Drank

Geniet van de zonovergoten druiven in de streekwijnen of de perfecte Espresso.

Lees meer

Pasta op locatie

Live pastacatering op locatie met pure ingrediënten en diverse pastasoorten.

Lees meer

Vraag OFferte op

Meer informatie over onze mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid?

Neem Contact Op

Elektrische oven Lazzarela

Voor een perfect gebakken pizza is de temperatuur belangrijk. Voor een authentieke Napolitaanse ervaring is een oveninstelling van 450 °C vereist. Dit zorgt voor de kenmerkende textuur van Napolitaanse pizza’s en resulteert in een snelle bakervaring, waarbij onze pizza’s binnen 90 seconden klaar zijn voor jou gasten.

Met onze pizzaoven hebben wij een stroomaansluiting nodig van 230volt waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de aansluiting van deze oven.

Leuk feitje, onze elektrische ovens komen dan ook uit Italië om zo de kwaliteit van onze Italiaanse producten te verantwoorden.

Pizzaoven-voor-event-caterings
Lazzarella AVPN certificaat

Waarom kiezen voor Lazzarella op jou evenement?

Waarom Lazzarella de geschikste pizzabakker is voor jouw evenement? Dat komt omdat Lazzarella de passie en liefde voor Napolitaanse pizza’s wil over overbrengen op jou gasten.

Ook heeft Lazzarella een goede vriendschap met een echte pizzabakker uit Napels. Deze pizzabakker werd dan ook in 2022 uitgeroepen tot beste pizzabakker ter wereld. Lazzarella heeft zijn kennis dus geleerd van de beste en houd dan ook regelmatig contact om onze kwaliteit van de pizza’s te waarborgen.

Dit jaar wordt Lazzarella dan ook beloond met het keurmerk van de AVPN, een prachtige mijlpaal in onze geschiedenis. Want we streven er dan ook elke dag naar om onszelf te verbeteren en onze gasten te laten genieten van de lekkerste authentieke Napolitaanse pizza’s.

Personeelsfeest organiseren?

Ook hebben wij namens Lazzarella verschillende personeelsfeesten/events geregeld.

Wil je liever alles uit handen geven. Dan kun je hier een kijkje nemen, wij helpen je graag.

Meer weten?

Bekijk onderstaande video’s voor een sfeerimpressie

Sfeerimpressie evenementen

Cucina Mobile - De authentieke smaak van Napels

La Dolce Vita

La Dolce Vita, dat is een gevoel van pure verwennerij en genot. Bij Lazzarella weten we hoe belangrijk het is om van het leven te genieten en dat is precies wat we willen delen met onze gasten.

Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels/Italië zorgen ervoor dat elke hap een ware smaakbeleving is.

Bel ons op 0413 288 647